Összeomlott egy parkolóház Manhattanben, emberek rekedtek a romok alatt

2023. április 19. 06:59

Halott is van.

2023. április 19. 06:59
null

Részben összeomlott kedden egy parkolóház Manhattanben, egy ember életét vesztette, legkevesebb öten megsérültek – közölte Eric Adams New York-i polgármester. A CBS News amerikai hírtelevízió a mentőszolgálatokra hivatkozva korábban három sérültről számolt be, illetve arról, hogy félő, hogy emberek rekedhettek a romok alatt. A hírtelevízió tudomása szerint

a parkolóház felső emelete omlott be.

Felvételeken felborult autókat lehetett látni a betontörmelék között.    

Eric Adams a helyszínre indult, hogy képet alkothasson a történtekről – ismertette a politikus szóvivője a Twitteren.

– mondta Liam Gaeta, a közeli Pace Egyetem egyik diákja. A New York városi tűzoltóság közleménye szerint a tűzoltókat egyelőre nem engedik közvetlenül a helyszínre, mivel aggályos az épület szerkezeti stabilitása. Időközben a mentőszolgálatok igyekeznek tisztázni, hogy valaki az épületben rekedhetett-e.

(MTI)

Nyitókép: Youtube

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2023. április 19. 11:45
Putyin vót.
olvass
2023. április 19. 10:43
Az ikertornyokhoz még repülő kellett. Ennek elég volt a gravitáció. Úgy tűnik a kelet kezd beköltözni nyugatra.
Norbán
2023. április 19. 09:32
holly shit
AnyádSeSzeret
2023. április 19. 09:30
Azért az autók többsége SUV, ami gondolom nem 1 tonna körül mozog / db, simán lehet, hogy túl nagy terhelést kapott folyamat és mellette semmi ellenőrzés / terhelési teszt sem volt. Nem ezekre tervezték gondolom 3-4 évtizeddel ezelőtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!