Elképesztő összeg: 44,5 milliárd forintot költött eddig Magyarország Ukrajna segítésére

2023. április 14. 09:41

Schaller-Baross Ernő hangsúlyozta: Ukrajna újjáépítésénél figyelembe kell venni Kárpátalja igényeit.

2023. április 14. 09:41
null

A Világbank és a Nemzetközi Valutaalap tavaszi közgyűléséről jelentkezett Shaller-Baross Ernő. 

Az orosz-ukrán háború kitörése óta Magyarország csaknem 44,5 milliárd forintot költött Ukrajna megsegítésére,

és a magyar történelem legnagyobb humanitárius segélyakciójával támogatja a háború áldozatait” – írta Twitterén a Fidesz EP-képviselője.

Schaller-Baross Ernő hangsúlyozta: Ukrajna újjáépítésénél figyelembe kell venni Kárpátalja igényeit.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Nemes János

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. április 14. 17:21
Teszünk éppen eleget, szóval kapják csak be szépen a háborús uszításukkal együtt.
nempolitizálok
2023. április 14. 17:16
Ezt akkor most már VISSZA KELLENE fogni, az ukránok ugyanis nem hogy nem hálásak ezért, de úgy fogják fel, hogy nem is kapnak semmit.
DeGar
2023. április 14. 15:14
A National Geographic oldalán olvasható, hogy a világon NAPONTA 18000 ! gyermek hal éhen, ill. alultápláltság következtében.A háborúra költött pénzt, -ha lenne mákszemnyi jóérzés azokban, akik ezt teszik-azokra a szerencsétlen gyerekekre kellene fordítani, akik a sorsukról semmit sem tehetnek.
Igazszó
2023. április 14. 13:07
Ez és még az, amiről kussolnak, a védelmi pénz, amit a gyáva csicskáiktól hajtanak be. A magyaroknak ez jutott, amikor 13 évnyi alkotmányozó hatalommal talán végre kormányozniuk kellene, nem szabadságharcot, szuverinitást, nem leszünk gyarmatot hazudozni és csicskulni az ellenségeinknek! A ceu judapesten pusztít. A soros ügynökei 4 millárd forintnyi dollárral lettek kitömve, míg a nav, a szolgálatok, polt, pintér és a sameszaik vakok és siketek, meg gyanúsítottjuk sincs 1,5 év elteltével. 10 szankciós csomag, kéttucatnyi szankcióhosszabbítás megszavazva. Ukránoknak ömlik az üzemanyag, gáz, áram, pénz, gyógyszer, kötszer, élelmiszer, ruha, kapunk érte gyalázkodást, jogfosztást, ránk ömlő gmo gabonamocskot. Buzik, pedofilok, kockásinges agitátorok nyomulnak a sulikban, mig a diákokat utcára vezénylik. A böszme a bandájával a parlamentben tombol, Budaházy és társai börtönben vannak, az antifa nemzetközi ée hazai terroristái állami védelemmel, következmények nélkül, szabadlábon terrorizálnak magyar embereket, miközben a szemkilövők cigányt, zsidót, nerbűnözőket védenek. Te meg büdös geci vétótlan gyáva csicska itt hazudozol a 11. szankcióscsomag és a svéd nato csatlakozás megszavazása előtt? Találjátok meg a gerincetek hűlt helyét! Vétózzatok büdös gyáva csicska gecik! Lófaszt a hoholoknak! Miden más csak üres duma. Menjetek a tetves kurva anyátokba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!