Hoppá: 150 millió eurós keresetet nyújtanak be a Nápoly-szurkolók a magyar származású játékvezető ellen

2023. április 14. 11:15

Kikaptak a San Siróban, amiben szerintük Kovács István keze is benne volt.

2023. április 14. 11:15
null

Szerda este rendezték a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első forduláját, melynek során az AC Milan 1-0-ra legyőzte a Nápoly csapatát Milánóban. A mérkőzést a nagykárolyi születésű Kovács István vezette, akinek ténykedése nem nyerte el a vendégcsapat szurkereinek tetszését: a Napoli-szurkolók jogi lépéseket akarnak tenni a játékvezető ellen.

Két nápolyi szurkolói klub, a Noi Consumatori és a Napoli Club Maradona is úgy döntött, Angelo Pisani ügyvéd és egy csapatnyi szakember segítségével csoportos keresetet nyújtanak be az UEFA-hoz, mert szerintük Kovács István játékvezetése súlyos károkat okozott csapatuknak.

„150 millió eurós kártérítést követelünk az UEFA-tól, Ceferintől és Marchettitől. A tegnap esti bíráskodás a San Siróban egy egész város álmát fenyegeti, több millió szurkolót károsít meg” – írja a beadvány alapján Tutto Napoli.

Nyitókép: Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorongi Lajos
2023. április 16. 13:46
Most Nagy István vagy Kovács István? A cikkben mindkét névvel találkozni....
prinzkarl
2023. április 15. 18:47
A legmagasabb hőfokon, írta Nagy István. AC Milan-Napoly 1-0 vezette KOVÁCS ISTVÁN a Partiumi Nagykárolyból, és nem Erdélyből. A videóbiró mit csinált?
Tiszafa
2023. április 15. 13:36
A gyepszőnyeget is be kellene perelni, mert nagyon csúszott. A szögletzászlókat is, mert túlzottan sarkosak voltak, meg a labdát is, mert mindig elpattant. Hát ezek tényleg meghülyültek? És mégis, mit várnak az olaszok az UEFA-tól? Hogy ismerje be önmaga hibáját, vagy alkalmatlanságát azzal, hogy elítéli azt a bírót akit ő küldött? Hogy ismerje be, hogy ő csak 150 millió euros károkat okozó bírókat tud jelölni?? Csak gratulálni tudok...
-Zsolt-
2023. április 15. 13:32
Forza Napoli!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!