A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kiderült: eddig ennyi magyar áldozata van a háborúnak

2023. április 25. 07:37

A Külgazdasági és Külügyminisztérium gyorssegélyt ajánlott fel az elesettek hozzátartozóinak.

2023. április 25. 07:37
null

Kárpátalján mindennapossá váltak a katonai gyászszertartások, minden egyes nappal nő az áldozatok száma. A háborúban eddig elhunytak közül tizennyolc magyar származású áldozatról vannak információk – olvasható a Kárpáti Igaz Szó cikkében. A portálon azt írják: 

magyar származású munkácsi katonák családját részesítette támogatásban a magyar kormány,

eddig tizenhat család részesült ilyen támogatásban. Hétfőn Magyarország Ungvári Főkonzulátusán vette át az orosz invázió elleni harcokban elesett munkácsi Lengyel Ottó volt felesége, valamint Guti Miklós testvére a Külgazdasági és Külügyminisztérium által felajánlott gyorssegélyt.

Nyitókép forrása: MTI/EPA/Vaszilij Zslobszkij

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 25. 15:01
Aki a hoholkért meghalt, megérdemelte, haza is jöhetett volna. De ha már halálvágya volt, akkor a magyargyülölő náci hohol mocskot kellett volna irtania, azzal hőssé válhatott volna. Nem tette. Le se kell szarni azt, aki hohol zsolba állt, oroszt gyilkolni.
Akitlosz
2023. április 25. 14:41
Mégsem vonul be a magyar haderő Kárpátaljára biztosítani és fenntartani a békét. A magyaroknak Ukrajnában nincsen jövőjük A ruszinoknak sincsen.
Mortis Rigor
2023. április 25. 12:02
Slave= rabszolga Ez a véleménye a nyugatnak róluk. Nagy kár, hogy belerángatták a magyar kisebbséget ebbe a tisztátalan háborújukba.
Dr. Strangelove
2023. április 25. 11:38
jav.: Miért, nem engedtük volna be őket, ha nem állampolgárok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról