Csecsenek fejezték le a magyar származású kárpátaljai katonát

2023. április 21. 18:19

Az áldozat családjának egyik barátja szerint egy SS-hez hasonló kegyetlenségű, 2 ezer fős csecsen egység végzett Szerhij Patakival.

2023. április 21. 18:19
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a kárpátaljai Nagyszőlősön élő, magyar származású Szerhij Patakit márciusban gyilkolták meg a háborúban. Akkor azt írtuk: orosz harcosok fejezték le,

amit a férfi elkobzott telefonjával még rögzítettek is,

majd egy üzenetet küldték szét a telefonjában talált számokra: „Szerhij már zsákban van”. 

Csecsenek voltak

A Blikk utolérte az áldozat családjának egyik régi barátját, aki a következőket nyilatkozta a lapnak: „Csecsenek voltak. Így írták alá az üzenetet, »Ahmat az erő«. Az OMON »Akhmat-1« új, 2 ezer harcost számláló különleges csecsen egység, olyasmi, mint az SS volt a hitleri Németország idején. A gonosz maga. Szerhij felesége talán csak véletlenül nem kapta meg az üzenetet. Szerencsétlen a mai napig bízik abban, hogy imádott férje csak eltűnt, hiszen a holttestét nem találták meg” – számolt be a portálnak az ukrán barát.

Nyitókép: Facebook

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Scaevola
2023. április 22. 18:10
A csecsenek állatok. Ennyi.
ahorvath06
2023. április 22. 15:04
Nem volt magyar. Mint ahogy a (magyar) hívónévre hallgató "egyetemi oktató" a lövészárokban. És a lövészárokból kinevezett tervezett új budapesti ukrán nagykövet sem magyar.
LancelotDuLac
2023. április 22. 09:27
Tegnap még oroszok voltak
szürkeSzarvas
2023. április 22. 07:40
"Minek ment oda?" Ugyanezt mondta a renegát sváb Kuncze a Révész Mártiriusznak,akit táppénzre vertek a Feri rendőrbűnözői..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!