Kiszivárgott dokumentumok: akkor sem lesz béke, ha Ukrajna területeket szerez

2023. április 13. 09:38

A Washington Post által megszerzett titkos jelentések jóslata szerint a háború nem ér véget ebben az évben.

2023. április 13. 09:38
null

A háború várhatóan 2024-ig elhúzódik, egyik fél sem arat győzelmet, és mindketten elutasítják majd a tárgyalásokat – derül ki a Védelmi Hírszerző Ügynökség értékeléséből, amely a Washington Post által megszerzett, rendkívül érzékeny amerikai kormányzati anyagok között szerepel.

Az elemzés arra a következtetésre jut, hogy még ha Ukrajna jelentős területeket foglalna is vissza, és súlyos veszteségeket okozna az orosz erőknek – amit az amerikai hírszerzés valószínűtlennek tart –, akkor sem kezdődnének el a béketárgyalások. A konfliktus lezárását célzó tárgyalások 2023 folyamán minden figyelembe vett forgatókönyv szerint valószínűtlenek” – áll a dokumentumban.

Nyitókép: EyePress News / EyePress via AFP

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. május 28. 07:15
attol biztos nem lesz mivel Vlagyivosztok kurva messze van eselyesebb es gyorsabb ugy a vegere erni ha nyugat fele mozdul a front
nempolitizálok
2023. április 13. 15:30
Az oroszok már végigmennek ukrajnán. Remélhetően jobb szomszédaink lesznek, mint az ukránok voltak.
Káder János
2023. április 13. 14:35
Ukrajnát szét kell szedni és felosztani . És lesz béke , fucking USA .
koronaszepe
2023. április 13. 12:33
Ebben nagyjából minden elemző egyetértett eddig is. Jó a cím, gratulálok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!