„Még élek” – viccelődött Ferenc pápa, miközben elhagyta a kórházat

2023. április 01. 12:26

A Vatikán tájékoztatása szerint az egyházfő jól reagált az antibiotikumokra.

2023. április 01. 12:26
null

A Mandiner olvasói emlékezhetnek, március végén korábban tervezett orvosi vizsgálatok céljából kórházba szállították Ferenc pápát. Matteo Bruni vatikáni szóvivő közleményében nem tért ki arra, milyen vizsgálatokat végeznek, és azt sem lehetett tudni, ezek mennyi időt vesznek majd igénybe. A 86 éves egyházfőt a Vatikántól nem messze lévő Gemelli-klinikára szállították, ahol 2021-ben vastagbélszűkület miatt is műtötték.

Ferenc pápa: Nem féltem

A vizsgálati eredményeket követően szombaton hazaengedték a kórházból Ferenc pápát. „Nem féltem” – mondta Ferenc pápa az újságíróknak és a jelenlévőknek, mialatt kijött a kórházból – írta meg a BBC.

– viccelődött a 86 éves egyházfő.

 

Nyitókép: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. április 07. 23:58
Abban egyetértek Antal Józseffel, hogy a Vatikánban a buzi bíborosok túlsúlyba kerültek, és úgy tűnik az uralmat is átvették. Annak ellenére, hogy a jelenlegi, "Ferenc" művésznévre hallgató pápa nem meleg. Elődje Benedek - ugyan elítélte a homoszexualitást - de ő maga meleg volt, ahogyan a lengyel pápa is. A pedofilbotrányok után a meleg bíborosok többségében már nem a ministráns kisfiúkkal kezdenek ki - mint tette azt George Pell bíboros, vagy McCarrick bíboros -, hanem fiú vagy férfi prostituáltakhoz járnak Rómában. Ezt egy olasz újság le is leplezte, videófelvétel is készült a melegbárban a fiú és férfi kurvákkal enyelgő bíborosokról.
Tapeino
2023. április 01. 16:07
Ez az ember katolikus?
fado
2023. április 01. 13:17
Na ugye. Erdőnek még várni kell.
Tidal_wave
2023. április 01. 12:54
Négy hét múlva szeretettel várjuk Magyarországon, Szent Atyám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!