Medvegyev: A britek undorító szigete a tenger mélyére fog süllyedni az orosz fegyverek miatt

2023. április 21. 15:10

Újabb poszt, újabb fenyegetés Dimitrij Medvegyevtől.

2023. április 21. 15:10
null

Úgy tűnik, Dimitrij Medvegyev meglehetősen aktív időszakát éli. Csütörtökön Stoltenberg kijevi látogatására reagált úgy, hogy Ukrajnát fel fogják darabolni, és „a Magyarországhoz, Lengyelországhoz, Romániához kerülő részei fognak csak a NATO-ba csatlakozni”, aztán péntek reggel Hitler-bajszos Zelenszkijt posztolt, délutánra pedig már Nagy-Britanniára rágott be

Az orosz politikus arra reflektált, hogy az Egyesült Királyság vezetői az elmúlt napokban többször is nyilatkoztak arról, hogy orosz kémhajók pásztázzák országuk gyengeségeit, kifigyelve az energia-ellátó infrastruktúrát, illetve az internetkábelek elhelyezkedését.

Medvegyev azt javasolja Oroszország állampolgárainak, hogy ne foglalkozzanak azzal, hogy „mit ugatnak” a britek, mivel Nagy-Britannia egy „degenerált ország”, melyet elavult monarchia és „bizarr lények” vezetnek.

Nem érdekel, miről hoznak döntést. Nagy-Britannia örök ellenségünk, és az is marad. Amíg az undorítóan nyirkos szigetük nem süllyed a tengerbe egy orosz fegyverrendszer miatt, hagyjuk őket, ahogy a Beatles énekelte”

– fogalmazott.

Nyitókép: Sefa Karacan / ANADOLU AGENCY / AFP

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. április 28. 19:31
Angol vadász pilóta sebezte halálra Radnóti Miklóst megérdemelnk 187 darab hidrogén bombát. Ebből 186-ot Irakért és egyet Radnótiért.
Dezsőke
2023. április 22. 19:48
békét
Igazszó
2023. április 22. 06:46
A maci ismét jót írt! Remélem megélem ahogy a bevándorló genetikai hulladékok lusta rabjaivá zülött, beltenyésztett szigetországi geciket porba alázzák a ruszkik, a szigetekre mászott buta niggereikkel, sárgáikkal, indusaikkal, pakikkal, polákokkal, románokkal együtt.
B I L
2023. április 21. 19:03
Csak már látnám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!