Daniel Freund üzent Orbán Balázsnak: „Lehet egész éjjel hisztizni Tuckernél, de egyelőre uniós pénzekről ne is álmodjatok”

2023. április 21. 07:30

A német EP-képviselő szerint előbb a jogállamisági feltételeknek kell eleget tennünk.

2023. április 21. 07:30
null

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Balázs volt Tucker Carlson vendége a Fox Newson, amelyről a miniszterelnök politikai igazgatója egy videót is megosztott közösségi oldalán. A műsorvezető a Nyugat egyik utolsó demokráciájának nevezte hazánkat, amiért

a magyarok népszavazáson védhették meg a gyermekeiket a genderideológiától.

A miniszterelnök politikai igazgatójának most Daniel Freund üzent. „Egész éjjel sírhatnak Tuckernél, és terjeszthetik hazugságaikat, de amíg nem tartják be a jogállamisági szabályokat, addig uniós pénzekről ne is álmodjanak”.

 

 

***

Nyitókép: Alexis Haulot / Európai Parlament

Összesen 331 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska
2023. április 21. 19:41
A hülyegyerek most azt hiszi, hogy ő valaki, mert olyan pénz megvonásával fenyegetőzik ami jár. De mivel mi másképp látjuk a világot mint ez a szerencsétlen, azt szeretné, ha nem kapnánk meg. A szánalmas balfék nemsokára eltűnik, ahogy eltűnt Tavares, Szargentini...és a többi senki.
petike21
2023. április 21. 18:30
Dani megmagyarázhatná miért menekülnek ezerszámra a jogállam fellegvárából honpolgárai a mi kis szerény diktatúránkba.
dragstar
2023. április 21. 17:53
Nem szoktam dánielról szóló cikkeket olvasni,de a főcímekböl nekem úgy tűnt ő szokott hisztizni
vicomt
2023. április 21. 17:08
Ez a fasz sem sokáig fog dumálni. Olyan hülye, hogy ki kéne tömetni a dollár millióival együtt. Aztán majd a jövő nemzedéke látni fogja azt, hogy milyen egy igazi pedofil kitömetve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!