Orbán Balázs a Fox Newsnak: 2021-ben észleltük, hogy vihar közeledik (VIDEÓ)

2023. április 20. 14:07

A miniszterelnök politikai igazgatója Tucker Carlson vendége volt.

2023. április 20. 14:07
null

Orbán Balázs volt Tucker Carlson vendége a Fox Newson, amelyről a miniszterelnök politikai igazgatója egy videót is megosztott közösségi oldalán. A műsorvezető a Nyugat egyik utolsó demokráciájának nevezte hazánkat, amiért a magyarok népszavazáson védhették meg a gyermekeiket a genderideológiától. Szerinte Magyarországnak

Orbán Balázs szerint az egész genderharc 2021-ben kezdődött, a kormány ekkor észlelte, hogy „vihar közeledik”, de ahogy fogalmazott: próbálják tartani a frontot. „Meg fogjuk védeni a gyermekeinket, akkor is, ha ez másoknak nem tetszik!” – jelentette ki a miniszterelnök tanácsadója.

Az Orbán Balázzsal készült interjút alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képmetszet

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder
2023. április 21. 09:19
Tucker Carlson és még néhány társa nagyon fontos nekünk. Addig 2017-2018 ig nem nagyon foglakozott a fidesz ezzel a vonallal. De másképpen nem megy. Persze így bekerülnünk az usa belpolitikába is, ami nagyobb tűzet okoz demokrata oldalról, de mégis ez az egyetlen járható út.
pemete jakab
2023. április 20. 20:03
Fox News az amcsi Hír TV, Bayer-Bogár-Bencsik színvonal, már ha ez képvisel bármilyen színvonalat is.
hoci74
2023. április 20. 18:38
Ugyanezt németül franciául spanyolul portugálul,azt nyomni mindenhol a világban
JohnDoe1984
2023. április 20. 14:46
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a mandi elegánsan figyelmen kívül hagyta a Fox News óriási kártérítését, amit a Dominion cégnek kell fizetniük, amiért a 2020-as elnökválasztást követően a televízió több műsorában megkérdőjelezték a választás lebonyolításának törvényességét, megemlítve a szavazógépek szerepét is ebben. 266.000.000.000 Forintos pofonba szaladtak bele napokkal ezelőtt, de a mandin ez nem hír (ha volt és én nem láttam, megkövetem magam). Arról gúnyosan cikkezik a főszerkesztő helyettes, hogy a szánalmas ellenzéki oldalon milyen cicaharc dúl, ami szerintem még az ellenzéki szavazók között se sok embert érdekel, de a korrigálás, a hazugság jogos következményeivel való szembenézés, ha az nem fér bele a kormányzati narratívába, akkor az olyan mintha nem is létezne. Hergelni kell, mutatni az utat az újabb gyűlölködés irányába, gúnyolódni kell, mindenáron terelni kell a figyelmet, mert ha nincs téma, nem marad más, csak a valóság... A kormány által az élelmiszerláncokra kényszerített kötelező akciózás, mint az infláció tüdőnszúrása. Közben természetesen a másik komcsizása foghegyről. Az Orbánék szerencséje, hogy az ellenzék teljesen inkompetens, hiteltelen és ostoba. Versenyképes ellenzék mellett ilyen kormányzással törpepárttá zsugorodna az Orbán féle aktuális politikai haszonlesőkből álló fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!