Német EP-képviselő: Orbán Viktor biztonsági kockázatot jelent Európára (VIDEÓ)

2023. április 14. 06:33

Érdekesség, hogy a napokban került elő egy videó, amelyben Gyöngyösi Márton hasonló gondolatokat fogalmazott meg izraeli állampolgárokkal szemben.

2023. április 14. 06:33
null

Daniel Freud ismét orbánzott a Twitteren. Aktuális posztjában arról értekezett, hogy

szerinte Orbán Viktor biztonsági kockázatot jelent Európára.

Ez annak fényében kifejezetten érdekes, hogy a napokban került elő egy videó, amelyben Gyöngyösi Márton hasonló gondolatokat fogalmazott meg izraeli állampolgárokkal szemben.

„Tehát ez az Izrael, és ennek az Izraelnek minden egyes állampolgára – meggyőződésem szerint – járjon bárhol a világon, nemcsak Magyarországon, ab ovo, tehát már ránézésre és messziről, és anélkül, hogy tudnám, hogy kiről van szó, meggyőződésem szerint nemzetbiztonsági kockázat” – fogalmazott Gyöngyösi Márton évekkel ezelőtt egy lakossági fórumon.

Mutatjuk a kapcsolódó felvételt:

***

Nyitókép: Twitter

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2023. április 14. 17:00
Tiszta 50-es évek, csak akkor az élete is veszélyben volt annak, akit biztonsági kockázatnak tekintettek a Freund elvtárs elődei. Szovjetúnióban az SZKP csinovnyikjai kevesebbet foglalkoztak a magyar politikusokkal, mint a brüsszeli libsik most.
zoles
2023. április 14. 09:32
Jaj, ezt a kis buzi gyereket, hagyjuk már a picsába.
irondome
2023. április 14. 09:30
Nagyon helyes! Annak az LMBTSTB jenki- gyarmat Európának, amiben ők gondolkodnak, jelentsen is minél nagyobb "biztonsági kockázatot"!!!
Parm
2023. április 14. 09:07
Szánalmas pöcs, lassan már senki nem veszi komolyan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!