A román parlament elfogadta az Ukrajnát támogató nyilatkozatot – de csak botrányos jeleneteket követően

2023. március 08. 01:57

A paprikás hangulatról ezúttal is Diana Şoşoacă gondoskodott.

2023. március 08. 01:57
null

Ukrajnát támogató (egyben Oroszország háborús akcióját elítélő) nyilatkozatot fogadott el a bukaresti parlament a két ház együttes keddi ülésén 285 támogató, 5 ellenző és 2 tartózkodó szavazat mellett.

Az ülés azonban nem múlt el botrány nélkül, ugyanis a korábban radikális oltásellenességéről (is) elhíresült Diana Şoşoacă független parlamenti képviselőnő (volt AUR-os politikus) rendkívül éles kritikát fogalmazott meg Klaus Iohannis román államfő irányába: 

– harsogta Şoşoacă a szónoki emelvényről.

Pavel Popescu elítélte, egyúttal toxikusnak nevezte a politikusnő éles kirohanását, és válaszában azzal vádolta meg, hogy túlságosan gyakran mutatkozik Oroszország bukaresti nagykövetségének eseményein.

„Azoknak a házában jár folyamatosan, akik hitelesítik a tömeggyilkos Vlagyimir Putyint ebben a háborúban” – jelentette ki Popescu.

Diana Şoşoacăt az AUR elnöke, George Simion vette védelmébe, 

Popescut egyebek közt „funkcionális analfabétának” titulálva.

 

Román képviselő: Az oltás három generáción át meddőséget okoz

Diana Şoşoacă - a soviniszta AUR egykori képviselője - rendszeresen kommentálja Facebook-oldalán a járványhelyzetet. Legutóbb például azt találta mondani, hogy az oltás úgy módosítja az emberi genomot, hogy három generáción át meddőséget okoz.

 

***

Nyitókép forrása: YouTube

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hazafi Teddymackó
2023. április 02. 14:08
Látom a duna a román szomszédéknál is zajlik... szerintem szimpi ez a nő.
LancelotDuLac
2023. március 16. 16:17
Szóval simán elfogadták xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MyOp
2023. március 08. 15:24
Szidja a csengős bocskor a bakkszászt. A magyar dolga ilyenkor csak hátradőlni es vegignezni.
Rodolfo
2023. március 08. 12:19
Ez a duci néni megtestesíti a románokat . A másik csaj se kutya: túlsminkelt, túlöltözött szörnyetegek egy kis náci öntudattal. Okádnom kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!