Soha nem látott fotók kerültek elő Putyin luxusrezidenciájáról (+VIDEÓ)

2023. március 14. 20:48

Egy orosz oknyomozó oldal publikálta a fényképeket.

2023. március 14. 20:48
null

Fotók jelentek meg a Proekt nevű független orosz oknyomozó oldalon Vlagyimir Putyin feltételezett, Valdaji-tó partján található birtokáról.

A rezidenciát még az elnök hatalomra kerülése után kezdték építeni, de belső felvételek eddig nem nagyon jelentek meg a sajtóban. 

Egyes források szerint 2003-ban személyesen ellenőrizte a munkálatokat, és túlságosan modernnek találta a berendezést. Arra a kérdésre, hogy mit szeretne, hogyan nézzen ki, azt válaszolta, hogy úgy mint Szentpétervár, ami okozott egy kis fejtörést a kivitelezőknek, majd úgy döntöttek, valószínűleg azt szeretné az elnök, ha vidéki otthona az Ermitázs, Oroszország legnagyobb és leghíresebb múzeumát idézné, írja a hírről beszámoló nlc.hu.

A fotókat itt nézheti meg.

Nyitókép: Telegram

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basti64
2023. március 15. 13:25
Az én hétvégi házam sokkal szebb, beeeeee! Az én hétvégi házamat nem kell külön örizni, beeeee! Az unokáim is imádnak jönni hozzánk, noha nincs gokartpályánk, beeee! De lehet focizni, pingpongozni, grillezni a kertben, beeeee! Arra a kérdésre, hogy hol a legszebb a világon, a nagyobbik unokám azt válaszolta: otthon a mamával, papával meg az öcsémmel, meg a nagyszülökkel a hétvégi házikóban, beeeee!
Odone Ricci
2023. március 15. 12:21
A Krim-félsziget olyan az oroszoknak mint a Tihanyi-félsziget a magyaroknak. Tegyük fel ott áll OV villája és Gyny-é vagy Kar.gergelyé. Háború esetén a két fél itt kezdené a harcot a tulajdona védelméért. OV - Pu-segítségét kérné, mert a Nato inkább Gyny-t,nét vagy Karig.-ét támogatná. Megindul a harc, a végén nem marad más a félszigeten csak rom tetemekkel és aláaknázott mező. Bármelyik győzedelmeskedik. az áldozat a tihanyi-balatoni lakosság, az Apátsággal .
Odone Ricci
2023. március 15. 12:07
Pardon, magyarul DNS-ükben (DNA-helyett)
kabajeva
2023. március 15. 11:47
Bűnöző az ürge, akár honnét nézem. Most már jó lenne ha magyar jobboldalnak nevezett söpredék is felismerné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!