A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Az oroszok ismét megtámadták a második legnagyobb ukrán várost (Videó)

2023. március 31. 06:32

Legalább hat rakétát lőtt ki Oroszország Harkiv ellen.

2023. március 31. 06:32
null

A legfrissebb hírek szerint legalább hat rakétát lőtt ki Oroszország Ukrajna második legnagyobb városa, Harkiv ellen – írta meg a CNN. A kormányzó szerint az orosz erők Belgorod felől támadta meg a nagyvárost az orosz hadsereg. Áldozatokról és a károk mértékéről egyelőre nem érkezett információ.

A pusztításról készült egyik felvételt itt tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Twitter

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. július 18. 16:49
Kolozsvár meg román város mi? Harkov nem ukrán város.
loci__
2023. március 31. 14:19
Dk-s gyurcsótányista geci láda haza áruló szarjankók, ti miért is nem akarjátok, hogy béke, tűzszünet és nyugvás legyen már végre ukrajnában, mert azt a feri az alkoholista nárcisztikus magyarországi fő geci mondja és hírdeti nektek. Miért jó az nektek, ha a háború eszkalálódik és Magyarország területére is át csap a háború szele és házaitokat lebombázzák, belövést kapnak lakásaitok ez által egy élet munkáját tönkre téve, amit már fogtok újra teremteni. Földönfutó szarjankók lesztek majd, de meg is érdemlitek ti szarjankó gyurcsótány fasz szopók, ha ez bekövetkezik. Ti ön sors rontó dk-s szarjankók lőjétek magatokat főbe, vagy akasszátok fel magatokat, de a normális és tisztességes Magyar emberek békéjét soha, de soha a büdös kurva éltben ne merjétek veszélyeztetni.
Kybon
2023. március 31. 11:35
Érdekes, volt egy link valami Khmmm-városról, de csak a: "Te vagy a hülye!" - "Neeem, mert te vagy!" - értelmes hsz-ekig lehet eljutni...
kambala
2023. március 31. 10:24
Szíjjártónak meg a Főninek nem kellene megszólalni , hogy azonnali tűzszünet rendeljenek el az oroszok , és felszólitani Putyint legyen béke .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról