Előkerült egy újabb videó a hamburgi lövöldözésről

2023. március 10. 13:00

Még nem tudni, ki volt a támadó, és hogy miért kezdett el lövöldözni a templomban, de az elkövető is az áldozatok között van.

2023. március 10. 13:00
null

Újabb felvétel látott napvilágot – erről a Deutsche Welle számolt be – a csütörtök esti hamburgi lövöldözésről, amely a Jehova Tanúi Egyház egyik összejövetelén történt. Legalább nyolcan meghaltak és sokan megsérültek. Még nem tudni, ki volt a támadó, és hogy miért kezdett el lövöldözni a templomban. A Hamburgi Rendőrség megerősítette, hogy ő is az áldozatok között van, valószínűleg önmagával is végzett.

Nyitókép: YouTube/Képernyőfotó

 

Jehova Tanúi-központra nyitottak tüzet Hamburgban, hatan meghaltak (VIDEÓ)

Legkevesebb hat ember meghalt, és többen megsebesültek a hamburgi lövöldözésben - írja a Deutsche Welle. Sajtóhírek szerint egy fegyveres tüzet nyitott Jehova Tanúi központjára a Hanza-városban, majd elmenekült. A NINAwarn nevű szövetségi figyelmeztető alkalmazáson 21:00 óra (20:00 GMT) körül riasztást küldtek a helyieknek arról, hogy „egy vagy több ismeretlen elkövető egy templomban lövöldözött az emberekre", írja a BBC.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soproni
2023. március 10. 14:31
Hadd gyakoroljanak, a sok lebutított.nemetert nem kár.
fenris
2023. március 10. 14:06
Igazából mindegy is, ki volt a tettes. Ha beereszted nagy adagban az agresszívebbeket, nem ők fognak a társadalomhoz asszimilálódni, hanem a társadalom hozzájuk. Ezt kicsiben és nagyban is meg lehet figyelni. Beszédstílusban is ez megy, láttam már fehér nőt cigány családhoz asszimilálódni, ugyanúgy rekedten ordítozott már, mint ők, különben nem érvényesül, prédának nézik. A nyugat majd szépen barbarizálódik, mint azt már láthattuk is látnoki filmjelenetekben. És a vallással is ez van, hiába a sok békés muszlim, úgyis s szélsőségeseik fogják őket vezetni, és a többségük inkább mégis őket választja majd, mint a gazdatársadalmat, hiszen a vallás összeköti őket. Igen szép lesz ez, pedig már most is csúnya...
zakar zoltán béla
2023. március 10. 13:55
Az oroszoknál az emberélet sokkal kevesebbet ér. DERDIEDAS WELT...
letsgobrandon
2023. március 10. 13:43
még szerencse , hogy a Fradistákat alaposan megmotozták
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!