Prigozsin üzent a Wagner-csoportnak: A világ még nem találkozott a jól képzett orosz hadsereggel (VIDEÓ)

2023. március 08. 20:56

„Jelenleg arra várunk, hogy a legmodernebb fegyvereket is megkapják a különböző egységek” – üzente a Wagner-vezér.

2023. március 08. 20:56
null

Anton Gerascsenko ukrán belügyminiszter-helyettes osztott meg Twitter-oldalán egy videót, amelyben állítása szerint Jevgenyij Prigozsin üzent a Wagner-csoport tagjainak.

Az orosz zsoldoshadsereg vezetője 

Üzenetében arra is kitért, hogy a spártai 300-akhoz hasonlóan a Wagner tagjai sem fognak bizonyos dolgokat megélni, de „megmaradnak az emberek emlékezetében”.

Elmondta, hogy a védelmi miniszter tájékoztatta arról, hogy mi fog történni Bahmut elfoglalása után. Kiderült, hogy a várost műveleti területnek minősítik majd. 

De Prigozsin beszélt arról is, hogy „a világ még nem találkozott a jól képzett orosz hadsereggel.

– hangzott el a videóban.

Gerascsenko bejegyzése végén azt a kérdést tette fel, hogy mit szólnak Prigozsin szavaihoz.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: @concordgroup_official / AFP

***

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ericco
2023. március 09. 08:42
Hat persze, mert az a legjobb taktika, hogy a felkeszuletlen, meg sorait nem rendezo ellenfel ellen bekuldjuk az oreg technikat, meg a kepzetlen haderot, ezzel idot adva nekik, a modern technikaval pedig mar a jol kiepult, beasott vedvonalaknak megyunk neki, akik addigra szinten beszereztek modern fegyvereket. Azert neha elgondolkodom azon, hogy az orosz elit ennyire hulye az evtizedek ota tarto kontraszelekcio es feudalizmus miatt, vagy ok neznek mindenki mast ennyire hulyenek, elsosorban az atlag oroszokat.
LancelotDuLac
2023. március 09. 08:21
"Prigozsin üzent a Wagner-csoportnak: A világ még nem találkozott a jól képzett orosz hadsereggel" xDDDDDDDDDDDDD azért, mert ilyen, hogy "jól képzett orosz hadsereg" nem létezik xDDDDDDDDDDDD
mamarizsa
2023. március 08. 23:17
Nem is fog találkozni. Ahogy a magyarok is mindig a következő évtized végére érik utol Ausztriát, úgy fogunk jól képzett muszkasereggel találkozni. Az orosz nem a hadviselésben, hanem a mészárszékben erős, egyszerű gyilkosok.
LancelotDuLac
2023. március 08. 23:09
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD farok méregetés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!