Medvegyev Putyin elfogatóparancsáról: Nem kell magyarázni, hogy mire kellene használni ezt a papírt!

2023. március 18. 07:25

Az orosz politikus Twitteren fejtette ki véleményét a Nemzetközi Büntetőbíróság lépéséről.

2023. március 18. 07:25
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) háborús bűncselekményekért viselt feltételezett felelőssége miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen.

Az orosz külügy azonban nem ismeri el a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) joghatóságát,

ezért jogi értelemben is semmisnek tekinti a Vlagyimir Putyin orosz elnök és Marija Lvova-Belova gyermekjogi ombudsman „letartóztatását” elrendelő határozatát. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Medvegyev és a WC-papírt ábrázoló emotikon

Erre az álláspontra erősített Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese is Twitter-oldalán. Medvegyev úgy fogalmazott: „A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen.

A könnyebb értelmezhetőség miatt pedig még egy WC-papírt ábrázoló emoticont is mellékelt a posztjához.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: cromaconceptovisual from Pixabay

***

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. március 18. 20:37
Így igaz!
felcsutfan
2023. március 18. 11:23
Öreg Medvegyev megint be van bszva
Csury
2023. március 18. 10:21
Valaki hekkeli a lájkokat! Rendszeresen az első kb egy tucat hozzászólás 18-20 negatív lájkkal látja el. Szerintem ez egy fizetett troll.
elfújta az ellenszél
2023. március 18. 09:39
A háborús bűncselekmény komoly dolog, ez meg így csak egy Mónika show. Pont az árván maradt gyerekek oroszországi nevelőotthonokban való elhelyezése az amit most üldözni kell? Ezeknek se fog már elmenni az esze A Kismedve meg csak egy karikatúrája az igazi medvének, okosabb volna elvenni tőle a számítógépet Kabaré az egész, amíg ki tudunk maradni belőle
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!