Biztonságpolitikai szakértő: Ismét egy csúfos bukást láthattunk az oroszoktól (VIDEÓ)

2023. március 30. 21:31

Tarjányi Péter szerint nem jöttek be sem az ellenszankciók, sem a támadó gondolkodásmód.

2023. március 30. 21:31
null

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő egy percben arra igyekezett egyik legutóbbi videójában választ adni, hogy miben tévedett ismét Oroszország a háború kapcsán.

„Azt gondolom, hogy volt egy nagyon komoly mondása tavaly novemberben és decemberben az orosz hadvezetésnek. Ez a mondás pedig nem szólt másról, mint, hogy

Tették is” – idézte fel Tarjányi. 

Majd ezt a gondolatmenetet azzal folytatta, hogy „Európa tekintetében nagyon-nagyon  komoly ellenszankciókkal próbálkozott Oroszország. Illetve Ukrajna energetikai infrastruktúráját szisztematikusan rombolta” – húza alá a szakértő.

Kudarcot vallott a támadó gondolkodásmód

„Ennek ellenére azt kell, hogy mondjam, hogy

mert ez a fajta politika és ez a fajta támadó gondolkodásmód mind európa tekintetében, mind Ukrajna tekinetében kudarcot vallott” – húzta alá Tarjányi Péter.

A vonatkozó videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tomek Josef
2023. március 31. 09:30
Mer nem volt tél
Hyazinth
2023. március 31. 08:47
Olyasmit akar sugallni ez a szakértő, hogy Putyinék azt várták, Nyugat-Európa lakossága megfagy az orosz gáz nélkül. Csak azt felejti el, hogy Vologyáék adtak volna gázt, de hát Ursuláéknak nem kellett. Az enyhe tél segített a nyugatnak, de nem azért, mert az időjárást érdekelné holmi háború meg geopolitika.
BAJA
2023. március 31. 07:28
ráadásul Putyin halott
Namond
2023. március 31. 02:49
Tarjáni a kis US, mindkettő bele manőverezte magát egy főútnak hirdetett zsákutcába, most meg nem mernek kifarolni belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!