Zavar az ukrán vezérkarban: mégsem szabadították fel a herszon megyei várost

2023. március 23. 19:43

„De Novaja Kakhovkát is biztosan fel fogjuk szabadítani” – nyugtatták meg a közvéleményt helyreigazító közleményükben.

2023. március 23. 19:43
null

Március 22-től a megszálló hadsereg összes, a Herszon megyei Novaja Kakhovkában állomásozó egysége elhagyta a várost – közölte korábban az Ukrán Fegyveres Erők vezérkara az Unian hírügynökség szerint. Azonban a vezérkar csütörtöki közleményében már ezt írták:

Az ellenség állítólagos kivonulásáról szóló információ a településről a rendelkezésre álló adatok helytelen felhasználása következtében került nyilvánosságra. De Novaja Kakhovkát is biztosan fel fogjuk szabadítani.” A jelentésben az is szerepel, hogy a megszállók nagy mennyiségű háztartási és elektronikai berendezést, ékszereket, ruhadarabokat és mobiltelefonokat „koboztak el” a civil lakosságtól.

Nyitókép: Daniel LEAL / AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roccobaba
2023. március 24. 19:52
Csak az hazudjon, aki meg tudja jegyezni, hogy tegnapelőtt mit hazudott.
Takarító
2023. március 23. 22:25
rendelkezésre álló adatok helytelen felhasználása következtében került nyilvánosságra.- magyarul, kiszivárgott az igazság változtatás nélkül. Nem semmi bevallás.
Dunhill67
2023. március 23. 21:13
"A megszállók továbbra is ideiglenesen"...azaz bő 40 évig:)
Tapeino
2023. március 23. 20:29
Az oroszoknak lenne egy hasznos húzásuk: mivel Finnországgal csak egy baj van, hogy túl sok ott a finn (lsd: 1 illegális agysebész véleménye)... tehát szépen elhelyeznének ott 2-3 Cár bombát (pl. Helsinki, Turku, Tampere) polgári áldozat alig lenne, mivel a finnek nem számítanak, viszont mivel nem NATO tagországról van szó, a tábornokok véresre vakarnák a fejüket, hogy mi ilyenkor a teendő.. Akkor talán mindenki élőben figyelhetné meg, hogy milyen lenne egy 3. világháború.. Személyi sérülés nem történne, a sugárzó területekre ott amúgy sincs senkinek szüksége, a világ pedig megkapná a neki járó borzongást... WIN-WIN, nemdebár?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!