Újra veszélyben az EU-s pénzek? – a Bizottság szerint a MOK-törvény veszélybe sodorhatja a forrásokat

2023. március 02. 20:06

Az Európai Bizottság szóvivője nyilatkozott az orvosi kamarás törvénymódosítás kapcsán.

2023. március 02. 20:06
null

„A magyar Országgyűlés által elfogadott friss törvényjavaslat, illetve benyújtásának módja meghatározó lehet a Magyarország által vállalt kötelezettségek teljesítése szempontjából” – fogalmazott a Népszava megkeresésére az Európai Bizottság szóvivője a MOK-törvény kapcsán. A cikkben kifejtették, hogy az EU helyreállítási alapól részletekben lehet majd lehívni a pénzt, az Európai Bizottság pedig minden kifizetés előtt ellenőrzi majd, hogy a kormány végrehajtotta-e az időarányos vállalásait. A Népszava állítása szerint 

Amikor a mostani MOK-elnök asszisztált ahhoz, hogy ne legyen kötelező a kamarai tagság

Kincses Gyula államtitkárként a Gyurcsány-kormány alatt tevékenykedett.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 395 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. március 06. 15:23
Meglepő? Ha nem lenne MOK, lenne más! Egy korrupt, gyilkos náci diktátor banda az EB! Nagyot köp! Ideje lenne a pofájukba vágni az igazságot ennek a rühes gyilkos bandának!
masikhozzaszolo
2023. március 03. 17:38
Van egy csomó magyar és EU-s törvény. Büntető feljelentést kell tenni a belga hatóságoknál. Amit az EU csinál velünk, az Családon Belüli Erőszak!
mschvera
2023. március 03. 13:04
Teljesen mindegy mit csinálunk, nem akarják kifizetni ami jár nekünk. Már eltapsolták a részünket. Lengyelország mindent megcsinált amit az EU kért, mégsem kapott egy fillért sem!!
sorostalanság
2023. március 03. 10:46
Vajon mi köze van az EU-nak ehhez? A kérdés költői...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!