Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Orosz elnöki szóvivő: A Nyugat nem engedi, hogy Kijev béketárgyalásokba kezdjen

2023. március 21. 19:06

Peszkov szerint azért ellenzik, hogy Kína kezdeményezésére Oroszország és Ukrajna béketárgyalásokba kezdjen, mert ez arcvesztéssel járna a Nyugat számára.

2023. március 21. 19:06
null

Az Egyesült Államok és az európai országok Oroszországgal és Kínával ellentétben nem engedik Kijevnek, hogy béketárgyalásokba kezdjen – közölte a Kreml a TASZSZ beszámolója szerint.

Az orosz elnöki szóvivő szerint azért ellenzik, hogy Kína kezdeményezésére Oroszország és Ukrajna béketárgyalásokba kezdjen, mert ez arcvesztéssel járna a Nyugat számára.

Peszkov szerint az amerikai adminisztráció és az európai vezetők nem engedik, hogy Kijev még csak gondolkodjon is ezen.

 

 

***

Nyitókép: AFP/Anadolu Agency

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2023. március 21. 23:47
Nem azért rángatták bele, hogy most meg békét kössön. Borisz Johnson ezt már az elején megmondta nekik. De Sunak is egyböl a zenebohóc fülébe súgta :).
Gyugyesz
2023. március 21. 22:58
Legfeljebb megszűnik Ukrajna. "Ha egy népnek el kell tűnnie, a fúriák küldenek valakit, aki minden jót legyőz és győzelemre viszi a pusztulást, aljasságot, csalást, becstelenséget és a megtévesztett nép ujjong rajta." /Friedrich Hölderlin/
390 ft
2023. március 21. 21:00
Eddig is tudtuk, hogy a kis geci Zelenszkijt dróton rángatják, és nem engedik tárgyalni. Talán most megtörik a jég, hogy Kína morrantott egyet.
LancelotDuLac
2023. március 21. 20:27
"Orosz elnöki szóvivő: A Nyugat nem engedi, hogy Kijev béketárgyalásokba kezdjen" " mert Moszkva nem akar béketárgyalásokba kezdeni!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!