„Ne verekedj a fehérek előtt!” – Chris Rock először beszélt Will Smith pofonjáról

2023. március 05. 16:06

Az amerikai humoristának saját bevallása szerint még mindig fáj az ütés.

2023. március 05. 16:06
null

Chris Rock a Netflixen streamelt, Selective Outrage című élő standup műsorában viccelődött a tavalyi esettel – számolt be cikkében a Telex.

– utalt a komikus nyilvánvalóan arra, hogy Will Smith pofon vágta tavaly márciusban, amikor a felesége kopaszságával viccelődött.

Rock a műsor utolsó tíz percére tartogatta a Will Smith-szel kapcsolatos összes poénját. „Az emberek azt kérdezik: Fájt? Még mindig fáj! A Summertime cseng a fülemben. De nem vagyok áldozat, sosem fogtok látni az Oprah-ban vagy a Gayle-ben sírni.

– utalt a legendás bokszolóra, Manny Pacquiaora. A Summertime pedig Will Smith 90-es évekbeli hip-hop duójának, a DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince-nek az egyik száma az 1991-es Homebase című albumról.

Rock szerint Smith agresszív reakciója a Jada Pinkett Smith-ről szóló viccére valójában nem is róla szól, hanem a házaspár kapcsolatáról. Végül egy igazán mélyre szánt odaszúrással minősítette a színpadon verekedő Smith-t: „Hogyhogy nem ütöttem vissza? Mert vannak szüleim. Tudod, mit tanítottak nekem a szüleim? Hogy ne verekedj a fehérek előtt.”

Nyitókép: Twitter

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2023. március 05. 20:37
:D Kurva nigger.
Csubszi
2023. március 05. 20:34
Fikázzák Willt, pedig igaza volt, hogy képen törölte Christ a gusztustalan viccelődése miatt! Normális esetben megtapsolták volna! De hát USA ma a nem normálisok kezében vagy- még egy kis ideig! Hajrá Trump/De Santis!
Ispán
2023. március 05. 18:57
Ügyes, hogy megtanult beszélni, jár neki a banán.
linkeloe
2023. március 05. 18:27
vigyek déli gyümölcsöt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!