Boris Johnson elismerte, hogy félrevezette a képviselőket

2023. március 21. 18:10

A Covid-szabályok áthágásáért került bajba a volt brit miniszterelnök.

2023. március 21. 18:10
null

Írásos vallomásában elismerte Boris Johnson volt brit miniszterelnök, hogy félrevezette a brit képviselőket – írja a BBC. Johnsont azért vizsgálják, mert a koronavírus-lezárások alatt az úgynevezett „partygate” jelentés szerint nagy bulikat csapott a miniszterelnöki rezidencián,  Downing Street 10 alatt. Mondani sem kell, hogy a brit közvéleményt felháborította, hogy Johnson partikat tartott, amíg a szigetország lakóit szigorú szabályok betartására kötelezték. 

Johnson azt mondta: a képviselőházat megvezette az olyan közleményekkel, melyek szerint a szabályokat és előírásokat teljes mértékben betartották a miniszterelnöki rezidencián. Szerinte azonban ezeket a közleményeket akkor a „jóhiszeműség” mondatta vele, és nem szánt szándékkal vezette félre a képviselőket.

Nyitókép: Tolga Akmen / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2023. március 22. 12:32
Csak úgy, mint Fletó. Hazudott (= hazudik) reggel-délben-este a HAZA JAVÁRA. Amikor a balliberális hazudik, az ERÉNY. Amikor a konzervatívot kapják füllentésen, az égbekiáltó bún.
Takarító
2023. március 22. 01:32
Most majd az következik, hogy a Brexit is véletlen volt. Vissza kell vele csináltatni, mint eredeti állapothelyreállítást. Essen bele a fene...hogy mi megy itt?
Kristály
2023. március 21. 19:26
Ő csak bulikkal baszta át a polgárokat. Gyurcsány az országnak hazudott reggel délben meg este mire magunkhoz tértünk már az ország csődben volt terv szerint, az IMF soron kivül nyujtotta az IMF hiteleket , hitel hálót , a polgároknak az akasztó kötelet.
olajfa1
2023. március 21. 18:47
De jó az angoloknak hogy nem egy "REGGEL ÉJJEL MEG ESTE HAZUDOZÓS" volt a miniszterelnökük!... Egyszer egy party miatt "füllentett"... ezért őt kirúgták... ÉS A TEHETSÉGTELENES SOROZATA JÖTT A BRIT VÁLASZTÓKNAK! "AZ VESSE RÁ AZ ELSŐ KÖVET AKI ILYEN MELLÉKES ÜGYBEN MÉG SOHASEM HAZUDOTT"!!!!!!! /bezzeg az Iraqi ügyben a hazugság... az feledhető... -no nem azért mert OTT ANGOL KATONÁK IS MEGHALTAK!!! NEM!!!! ITT MEGT EBBEN AZ ESETBEN SENKI SEM BETEGEDETT MEG! ÉS SENKI SEM HALT MEG!!!! DE AZÉRT LE KELLETT MONDANIA!!!!!- hanem mert azt liberál-bolsevik párti tette... így hát az még csak ejnyebejnyét sem kap!... -csak egyetlen példa a "hazugság"-ra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!