Ukrajna mégis megkaphatja a várva várt Vaskupolát Izraeltől

2023. február 07. 15:45

„Azt mondtam, hogy megvizsgálom, és pontosan ezt teszem” – mondta Netanjahu a franciaországi látogatása során.

2023. február 07. 15:45
null

A Mandiner korábban már beszámolt róla, hogy Zelenszkij az ukrán háború februári kezdete óta kéri a fegyvereket Izraeltől. Többször említést tett a világ talán legmodernebb légvédelmi rendszeréről, Vaskupoláról, amely hatékonyan fogja el a Gázában Izrael irányában kilőtt rakétákat.

A legújabb hírek szerint Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő fontolóra veszi azt, hogy átadja Ukrajnának a hazai fejlesztésű Vaskupolát

– tájékoztatott vasárnap az ABC.

Benjamin Netanjahu többet nem árult el a kérdés kapcsán. „Azt mondtam, hogy megvizsgálom, és pontosan ezt teszem” – mondta Netanjahu a franciaországi látogatása során.

Nyitókép: MTI/EPA/Flash 90 pool/Yonatan Sindel

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2023. február 08. 18:50
Kommentben a sületlenségek mellett inkább tippelteket volna, hogy MEDDIG TART telepíteni a Vaskupolát. Fontolgatási idő + telepítés időtartama + megtanulni működtetni is... Ki győzi ezt idővel? Hol lesz addigra egy többé-kevésbé létező Ukrajna, amiről még lehet tárgyalgatni?
390 ft
2023. február 08. 08:47
Az ukrán hazafiak fél éven belül eladnák Iránnak.
Lajoss
2023. február 08. 07:58
Ideje volt..
Hazafi Teddymackó
2023. február 08. 00:28
Ha ez igaz, akkor hamarosan véget ér ez a világkorszak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!