Zelenszkij beismerte: A helyzet most nagyon nehéz

2023. február 20. 07:11

Bahmut és Vuhledar a középpontban.

2023. február 20. 07:11
null

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arról beszélt vasárnap este, hogy az ukrán hadsereg mindent megtesz a közeljövő akcióinak előkészítése érdekében és kiegyenlíti a helyzetet a frontvonalon. Hangsúlyozta: a legintenzívebb harcok középpontjában Bahmut áll, de mellette Vuhledar irányában is nagyon feszült a helyzet.

Hozzátette, hogy az ukránok korszerű fegyverért folyamodtak a nyugatiakhoz, hogy segítsenek megvédeni Bahmutot, amelyet az utóbbi időben az orosz Wagner-zsoldoscsoport támadott hatalmas elánnal.

„A helyzet ott nagyon nehéz” – ismerte be Zelenszkij.

Hozzátette: minél több veszteséget tudnak okozni Oroszországnak, annál gyorsabban véget érhet a háború, Ukrajna győzelmével.

Nyitókép: MTI/EPA/Szilagyi Anna

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 20. 13:08
Pedig az angol és amerikai titkosszolgák és szagértők leírták, hogy a ruszkiknak végük, csak hetek vannak a hohol győzelemig. Ezek szerint hazudtak. Ez a faszzongorista zsidó pedig ma nem kapott a fehér porából eleget és kitört rajta az igazmondás?
madárinfluencer
2023. február 20. 09:38
Ukrajna feltétel nélküli támogatásával a nyugat elérte, hogy Putyinnak nem marad más választása, mint Ukrajna teljes tönkretétele, mert egyébként soha nem lesz béke Ukrajnában.
Reszelő Aladár
2023. február 20. 09:05
Zselé, a helyzet az, hogy lassan 90+%-ban függtök a nyugati fegyveradományoktól. Ezek a fegyverek lassan a NATO teljes átadható készletét jelentik, a nyugati fegyvergyártási kapacitás pedig jelenleg nem éri el a ruszkit. A dolgok jelen állása szerint ti nem fogjátok tudni kiszorítani a ruszkikat a határaitokról, így innentől vagy beszáll valami hatalom mellétek és csináltok egy jó világháborút, vagy hozzászoktok, hogy 30000 év után vereséget szendved Szent Ukrajna.
nuknuk
2023. február 20. 08:30
Zselé látott már lámpaoszlopot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!