Volodimir Klicsko: Jöhet a világ egyik legerősebb hadserege vagy fegyvere, mi elpusztíthatatlanok vagyunk

2023. február 19. 16:37

Klicsko a müncheni biztonsági konferencia utolsó napján tartott beszédében kijelentette, hogy Ukrajna teljes mértékben függ a szabad világ összes szövetségesétől.

2023. február 19. 16:37
null

Volodimir Klicsko, korábbi nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó felszólította a nyugati országokat és Ukrajna szövetségeseit, hogy továbbra is támogassák az orosz invázióval szembeni ellenállásukat – számolt be a The Guardian.

Klicsko a müncheni biztonsági konferencia utolsó napján tartott beszédében kijelentette, hogy Ukrajna teljes mértékben függ a szabad világ összes szövetségesétől, azok segítségétől, és hozzátette: „fontos, hogy mindenki megértse, az ukrán emberek szabad, demokratikus országban akarnak élni, és

A nyugati országok politikusait megszólítva azt mondta: „Mi egyek vagyunk, egymástól függünk. Szükségünk van a segítségetekre. Arra kérünk benneteket, hogy továbbra is támogassatok minket. Nem számít, kik vagy mik jönnek velünk szembe. Jöhet a világ egyik legerősebb hadserege vagy fegyvere, mi együtt elpusztíthatatlanok vagyunk”.

Nyitókép:  MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 20. 14:07
Valami nem stimmel a szétvert fejedben bunyós vlagyimír! Már megölettetek százezret minima a hohol haverjaid közül, párszázezren nyomorékok és többé nem mennek harcolni, 12 milliónyian leléptek tőletek, az országotok negyede oda, a maradék meg nyakig szarban és a pribékjeitek vadásszák őket össze nap nap után, hogy legyen mint töltened a faszzongorista zsidó haveroddal a maradék kevés ágyútokba tölteléknek, az usa parancsa szerint. Ezek nem "elpusztíthatatlanságot" jeleznek annak, akiknek nem tejbegríz lötyög az agya helyén vlagyimír.
Vakfolt
2023. február 20. 11:42
A nap süt, az ég kék, az ukránok felszólítanak, kit érdekel.
Csakislovacska
2023. február 20. 07:17
Mindenkinél van erősebb.
Osztap Bender
2023. február 20. 07:05
Volodimir Klicsko: Jöhet a világ egyik legerősebb hadserege vagy fegyvere, mi elpusztíthatatlanok vagyunk Mellesleg hülyék is. (A németek Führerje is csalogatta az amerikaiakat, hogy ők is lépjenek már be a háborúba. Az eredmény ismert.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!