Brutális veszteségek: több tucatnyi orosz páncélos veszett oda Vuhledárnál (GALÉRIA)

2023. február 10. 14:44

Az orosz haderő a manővert súlyos kudarccal zárta.

2023. február 10. 14:44
null

Az oroszok összevont támadást hajtottak végre Vuhledár térségében, amely úgy tűnik kudarccal zárult. A hírek súlyos veszteségekről szólnak. A felvételek alapján legalább 31 orosz páncélozott harcjármű veszett oda.

Az ukránok szerint az élőerő-veszteség 400 körül van, az orosz források szerint egy ezredes is elesett.

Nyitókép: Twitter-képernyőkép 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kred
2023. február 11. 11:39
Brutális, elképesztő, végzetes, megsemmisítő, stb stb... Elárulok egy hatalmas titkot: az Ukránoknak most azért kell küldeni annyi harcjárművet, mert az ő állományuk is pont ugyanígy végezte a harkovi és herszoni offenzíva során. Tudniillik, ilyen egy igazi háború. Persze, elszokott a kedves közönség az ilyen képektől, mert ez nem Call of Duty és nem is a Közel-Kelet, amikor kecskepásztorokat bombáznak, high-tech katonai eszközökkel.
Namond
2023. február 11. 07:59
Ki mondja? A cikk író elemezte a videót, az azon látható környezetet?
Kivűlálló
2023. február 10. 19:34
Hagyjuk mán..! :D
Ben Jeremiah
2023. február 10. 18:24
Vannak puhatolózó támadások (nevezhetjük erőszakos felderítésnek is), amikor az ellenség tűzeszközeit működésre kényszerítik, ezzel felfedik a helyüket. Ezután a tüzérségnek gyorsan odébb kell állnia, az első vonalbeli támpontok meg hát ismertek lettek. A hoholoknak meg elég nagy baj, hogy a csapataikat állandóan mozgatni kell, nincs elég ember, hogy minden támadás ellen elegen legyenek, tüzérség is soványka, ott meg különösen a lőszerutánpótlás bonyolult. Kevés is, és az állandóan ide-oda költöztetett tüzérséget nem egyszerű megtalálni vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!