Ukrán katona: Százezer orosz nyomul előre Limanszk irányába

2023. február 18. 18:28

Sztyepan Barna szerint jelenleg keleti irányba mozgolódik az orosz haderő.

2023. február 18. 18:28
null

Interjút készített egy ukrán katonával, Sztyepan Barnával az Unian hírügynökség. Az ukrán fegyveres erők egyik katonája azt mondta, hogy jelenleg keleti irányba mozgolódik az orosz haderő.

Az Orosz Föderáció hadseregének erőfeszítései a Limanszk irányába való támadó műveletek végrehajtására összpontosulnak. Körülbelül 100 ezer orosz katonáról van szó. Ugledar felé is előre akar törni egy csoport. Az ellenség harckocsikat vet be, hogy képes legyen az áttörésre – nyilatkozta a katona.

A katona hozzátette: most kemény harcok folynak, de nincs komoly változás az arcvonal mozgásában. Elmondása szerint mindkét fél igyekszik javítani katonai-taktikai pozícióján, és rendezni a sorokat a logisztikában.

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. február 19. 17:59
"Százezer orosz nyomul előre Limanszk irányába" Azok még csak a felderítőik.
Menhetten
2023. február 19. 07:53
Szomorú ez az egész, de az oroszok e mellett döntöttek, ez kellett nekik, ezt akarták. Többségük félrenézett vagy egyenesen támogatta ezt a rendszert már a legelején és azóta is. És az agymosottság nem mentség, hanem súlyosbító tényező. Őket nem sajnálom, szerintem jobb nélkülük a világ, viszont az ukránokkal együttérzek, náluk a többség bátor volt és gerinces, amikor azt mondták a ruszki terror- és maffiaállamnak, hogy eddig és ne tovább. Slava Ukraini!
zuriktodor
2023. február 19. 06:43
Ezt az anyagot már megint jól megírtátok.
putyliorkok
2023. február 19. 06:34
Mind a százezer ork nagyon hasznos lesz krumplitápnak az ukrán földeken!:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!