Danyilov: Vannak olyan fegyvereink, amellyel Oroszország területét tudjuk támadni

2023. február 07. 13:32

„Senki nem tiltja nekünk, hogy orosz területeken támadjunk célpontokat olyan fegyverekkel, melyeket Ukrajnában gyártottunk” – hangsúlyozza az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács elnöke.

2023. február 07. 13:32
null

Ukrajna saját területén is képes lenne csapást mérni Oroszországra – ismerte el Olekszij Danyilov a CNN-nek adott interjújában. Az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács elnöke elismerte ugyan, hogy a nyugati nemzetek korlátozták Ukrajnát abban, hogy nyugati adományozású fegyverekkel orosz területet támadjon.

A korlátozások ismertetésén túl azonban azt is hozzátette, hogy Ukrajnában gyártott fegyverekkel senki nem tilthatja meg nekik, hogy megtámadják Oroszországot.

Vannak ilyen fegyvereink? Igen, vannak” – jelentette ki Danyilov.

Nyitókép: RUSLAN KANIUKA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. február 07. 19:59
a jozan eszt leszamitva dehat az feletek hianycikk
Gèbi
2023. február 07. 19:06
Az oroszoknak sem tilthatja akkor meg senki hogy Kijevet letöröljék a térképről.
Lami66
2023. február 07. 18:13
Roppant logikus, hogy nem a zukránián belül levő oroszokat lövik, hanem azok felett átlődöznek orosz területekre. Hát ha áramszünetből nem volt elég?
Házam Hazája
2023. február 07. 18:04
Uzsgyi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!