Belaruszba ment tárgyalni Szijjártó Péter

2023. február 13. 13:23

„Nyilván sokan fognak támadni a látogatás miatt, de a mi álláspontunk egyértelmű: a kommunikációs csatornákat nyitva kell tartani” – fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter.

2023. február 13. 13:23
null

Minszkben tárgyal hétfőn Szijjártó Péter, ezt maga a tárcavezető közölte hivatalos közösségi oldalán. Mint írja:

„Magyarország azt várja el a nemzetközi közösség minden tagjától, hogy a mielőbbi béke érdekében lépjenek fel és kerüljék azokat a lépéseket, amelyek a háború meghosszabbodásának vagy eszkalációjának kockázatával járnak. Ezt a béke álláspontot fogom képviselni a mai minszki tárgyalásaimon is.

Nyilván sokan fognak támadni a látogatás miatt, de a mi álláspontunk egyértelmű: a kommunikációs csatornákat nyitva kell tartani.

Ha nem így cselekednénk, akkor a békére való felhívás üzenetét ma sem tudnám átadni” – fogalmazott Szijjártó.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2023. február 13. 20:51
Az árulót az ellenség is megveti!
edieTHEGREATeagle
2023. február 13. 20:40
Remélem, ezt a bohócot valami fals infóval látták el az amcsik, mert tudták, hogy azonnal elrohan vele az oroszokhoz. :)
pemete jakab
2023. február 13. 20:34
„Nyilván sokan fognak támadni a látogatás miatt, de a mi álláspontunk egyértelmű: a kommunikációs csatornákat nyitva kell tartani” – fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter. Mármint a keletieket, ugyanis a nyugatiak egyre inkább bedugulnak.
Etreju86
2023. február 13. 20:15
Hajra fidesz .. !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!