Seymour Hersh: Joe Biden felrobbantotta az Északi Áramlatot, mert nem bízott Németországban

2023. február 15. 17:48

Az oknyomozó újságíró nemrég azt állítota, hogy az USA robbantotta fel az Északi Áramlatot.

2023. február 15. 17:48
null

Ahogy arról beszámoltunk: Seymour Hersh, Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró azt állította az Északi Áramlat gázvezeték felrobbantásával kapcsolatban, hogy azt az Egyesült Államok és Norvégia hajtotta végre. Szerinte a fő kérdés nem az volt, hogyan hajtsák végre, hanem hogy miként lehet úgy kivitelezni, hogy ne maradjon nyoma. Hersh egy névtelen forrásra hivatkozva írta meg a sztoriját,

Ezt követően sok kritika érte az újságírót. Hersh most a Berliner Zeitungnak adott interjút. Az újságíró ebben kiemelte, hogy 2022. február 7-én, alig több mint két héttel Oroszország ukrajnai inváziója előtt Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házban Olaf Scholz német kancellárral tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az USA megállítja az Északi Áramlatot.

 

Nyitókép: Danish Defence / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2023. február 16. 09:53
Tény hogy ez a Seymour Hersh, Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró romba döntött mindent... Pedig már voltak olyanok akik elhitték (mert el akarták hinni, úgy viszonylag könnyű) hogy az oroszok maguk robbantották fel a saját 200 milliárd dolláros csöveiket, tele gázzal, hadd szóljon... Az hogy a németek és a svédek meg a dánok nem hajlandóak a mai napig kiadni a helyszíni bizonyítékokat,az is csupán puszta véletlen... Ami pedig Seymour Hersht illeti.Ő valódi oknyomozó, újságíró és nem nyomozó hatóság. Ő megírta 1969-ben a vietnámi háborúban elkövetett My Lai mészárlást. A hetvenes években Hersh írt a Watergate ügyről a The New York Times-nak. Írt Kambodzsa álcázott bombázásáról. Később írt az iraki Abu Ghraib börtönben alkalmazott kínzásokról. Hersh leírta az Obama adminisztráció hazugságait az un. Osama bin Laden ügyben. Úgyhogy nem egy kispályás konteós.
putyliorkok
2023. február 15. 20:20
A mészáros ruszki korcs tudta, hogy tőle már a kutya se vesz soha a büdös életbe gázt meg olajat hát felrobbantotta a szaros csövét:D
putyliorkok
2023. február 15. 20:11
Röhej, hogy az ork szekta minden kiköpött propaganda taknyot beszop még egy agyalágyult vén hülye meséjét is:DDD
putyliorkok
2023. február 15. 20:10
Még egy nyelvét lógató demens nyugger:D A most 85 éves szerző ugyanakkor az elmúlt években egyre meredekebb cikkekkel is előállt. Írt például arról, hogy Oszama bin Laden halála körül valójában semmi sem úgy történt, mint ahogy a hivatalos változatban szerepelt - az erről szóló cikkét éles kritikák érték belső ellentmondásai miatt . Vitatta azt is, hogy Bassár el-Aszad szír diktátor vegyi fegyvert vetett volna be - miközben bizonyított esetekről volt szó. A Szkripal-merénylettel kapcsolatban pedig azt mondta, szerinte nem áll meg a novicsokos mérgezés sztorija.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!