Érdekes: Ramzan Kadirov gyakorlatilag kitüntette saját magát

2023. február 24. 17:16

A Csecsen Köztársaság Hőse címet kapta meg elsőként a régió vezetője.

2023. február 24. 17:16
null

Ramzan Kadirov kapta meg a Csecsen Köztársaság Hőse címet elsőként – számolt be a Gazeta. „A Csecsen Köztársaság parlamentjének képviselői és a saját nevemben is szívből gratulálok a köztársaság legmagasabb címének – a Csecsen Köztársaság Hőse 1. számú címnek – odaítéléséhez” – mondta Magomed Daudov, a régió parlamentjének elnöke.

A kitüntetés nyolcágú csillag formájú, 70 gramm súlyú, aranyból készült, rá van írva csecsenül, hogy hős, valamint az, hogy 

allahu akbar.

Mellesleg a Csecsen Köztársaság Hőse címet elnyert személyek szociális és pénzbeli juttatásokra is jogosultak.

Korábban Kadirov felszólította az orosz regionális hatóságokat, hogy ne várjanak az elhunyt harcosok és a különleges katonai művelet (SVO) veteránjai családjainak megsegítésére szolgáló alap létrehozásának jogi és pénzügyi kérdéseivel, hanem azonnal nyújtsanak segítséget a katonáknak.

Nyitókép: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. február 24. 22:48
A másodikat majd Putyin kapja, a harmadikat meg Orbán és Lukasenka megosztva.
pemete jakab
2023. február 24. 22:21
"Érdekes: Ramzan Kadirov gyakorlatilag kitüntette saját magát" Csecsen hősnek állítja be magát, pedig csak Putyin csicskája.
5m007h 0p3ra70r
2023. február 24. 19:54
Érdekes a lófaszt. A Napoleon-szindrómás Gyurcsány minden nap kitünteti magát, aztán a kutya faszát se érdekli, rendszeresen 1000 alatti nézőszáma van. Pl. az email címe: [email protected] Hahaha! A pártlistájuk egyetlen választókerületi képviselője sem használhatja a nevét az e-mail címében! https://dkp.hu/szervezet/ De a legjobb ez: https://webshop.dkp.hu/ Különösen a "Special Feri Edition vászontáska" és a "Gyurcsány Ferenc, A konyhában" (nem tudták a fotóról eltüntetni a borospoharat). Hahaha!
lurker
2023. február 24. 19:10
Napi Kadirov poszt megvolt a mandin. Viszont hiányolom a mai Wagner posztot. Az persze nem hír a mandin, hogy Celebszki egy újabb ellenzéki pártot oszlatott fel. Nem hír, mert a globalista média posvány nem hozta le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!