Orosz nyomozó: Az ukránok levágják az általuk fizetett külföldi zsoldosok fejét

2023. február 20. 10:35

Az azonosítás megnehezítése céljából.

2023. február 20. 10:35
null

Az ukránok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ne lehessen azonosítani a szolgálatukba álló külföldi zsoldosokat, ezért levágják az elesett zsoldosaik kezét és fejét, és így megnehezíthetik az azonosításukat – mondta a TASZSZ orosz hírügynökségnek Alekszandr Basztrikin, az orosz nyomozóbizottság vezetője.

A főnyomozó azt állította, hogy több ilyen holttestet találtak, de mobiltelefonok felvételei alapján

például lengyel zsoldosokat tudtak azonosítani.

Basztrikin hozzátette: tudomása szerint az ukránok havi 30 és 100 ezer hrivnyát (290–970 ezer forint) fizetnek a zsoldosoknak.

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bobek04
2023. február 24. 11:38
Azért ne nézzük már ennyire fejletlennek az oroszokat! DNS vizsgálat, oszt jónapot. Ez még kamunak is rossz. Hogy levágják a kezét és a fejét valakinek, és nem lehet azonosítani :) Nyilván hozzáférnek nemzetközi adatbázisokhoz, mivel azokra nincs szankció. Akit ujjlenyomat alapján azonosítani lehet, azt DNS alapján is.
nemox
2023. február 21. 13:20
Az ukránok holttesteket csonkítanak meg, hogy beleköpjenek az oroszok levesébe. Az orosz zsoldosokat meg a sajátjaik kivégzik ha nem akarnak harcolni, és ukrán holttesteket gyaláznak meg, tömegmészárlások közepette. De az itteni moszkovitáknak így is ukrajna a rosszabb.
szürkeSzarvas
2023. február 20. 18:55
Az uki-Biden "szövetség". És ezeknek a szarháziaknak hajbókol a "fejlett világ". A türk tanács-amit tán a Hóvári Jancsi képvisel-ezekhez képest Arthur király kerekasztala.
balbako_
2023. február 20. 18:45
A helyi folklór része. És az EU szerelmes bele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!