Most Németországot fenyegeti Putyin propagandistája

2023. február 04. 10:52

Vlagyimir Szolovjov ezúttal Berlint nevezte meg legitim katonai célpontként.

2023. február 04. 10:52
null

Vlagyimir Szolovjov, az orosz hatalmi rendszer legismertebb propagandistája a Nexta által közzétett videón az Ukrajnának teljesítendő német harckocsiszállítások ellen kelt ki.

Feltette a kérdést: van-e, aki ezek után még azt mondja, hogy Berlin nem legitim katonai célpont?

Németország Szolovjov szerint Oroszország és annak fővárosa ellen hirdetett háborút, és azt hiszi, ha tankot küld, az oroszok csak a tankok elpusztításával fognak válaszolni rá. Emellett nácinak nevezve felszólította Olaf Scholz kancellárt, növesszen Hitler-bajuszt.

 

(via Portfolio)

Nyitókép: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedveslány34
2023. február 04. 20:33
Remélem nem lessz Háború abba akkor Magyarország is bele sodródik mert NATO .Én Még szeretnék élni a férjemmel családommal .Sose hagynám hogy a férjem vagy családom elvigyék nem élnék félelemben hogy jól vannak e vagy élve látom e őket valaha .Csak a holttestemen keresztül.aki akar menjen.amúgy remélem hogy kacsa az egész.Ukrajna meg : Vesszen Zelenszkij és társai Vesszen Ukrajna
Kedveslány34
2023. február 04. 20:28
L Ll
Lajoss
2023. február 04. 16:26
Moszkvai hírmondó..by mandiner.ru
Akitlosz
2023. február 04. 16:18
Amelyik kutya ugat az nem harap. Oroszország Ukrajnát is képtelen legyőzni. Mi értelme lenne ilyen körülmények között tovább szélesíteni a háborút? Németország azért veszítette el a II. világháborút, mert addig addig gyűjtögette az ellenségeket, míg már lehetetlenné nem vált a győzelem. Már Angliát sem bírta legyőzi, de azért még belekötött az Angliánál jóval erősebb Szovjetunióba is. Már a Szovjetuniót sem bírta legyőzi, de azért még belekötött a Szovjetuniónál is erősebb az Amerikai Egyesült Államokba is. Ezzel a stratégiával nem lehet háborút nyerni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!