Egész Ukrajnában légiriadót rendeltek el

2023. február 03. 10:41

EU-s küldöttség érkezik az országba, Várhelyi Olivér is ott lesz.

2023. február 03. 10:41
null

Légiriadót rendeltek el pénteken Ukrajna egész területén a helyi hatóságok, ezen belül Kijevben, ahol pénteken az Európai Unió vezetői csúcstalálkozót tartanak az ukrajnai vezetőkkel.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke 15 uniós biztosból álló küldöttséggel, benne Josep Borrell kül- és biztonságpolitikáért felelős uniós főképviselővel és Várhelyi Olivér bővítési biztossal csütörtökön érkezett kétnapos látogatásra az ukrán fővárosba. A küldöttség csütörtökön együttes ülést tartott az ukrán kormánnyal és Volodimir Zelenszkij elnökkel. A pénteki csúcstalálkozón a tervek szerint Charles Michel, az Európai Tanács elnöke is részt vesz.

Legutóbb január 31-én volt légiriadó Ukrajna teljes területén.

***

(MTI)

Nyitókép: Horst Galuschka / DPA / AFP. Illusztráció

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. február 03. 16:26
Globalista demonstráció! Arcátlan provokáció! Tudták hová mennek, s ha egészen véletlenül a fejükre esik valami, a szokásos hisztéria, ajvékólás helyett magukra vessenek követ!
bodosoldier
2023. február 03. 15:30
Rakétát nekik.Ott van Olivér is?Sajnos,de majd kap rendes állami temetést.Ennyit megér nekünk,hogy egy csomó féreg eltünjön.
Vakfolt
2023. február 03. 11:35
Kulturális színesítés. Érzékenyítés. Másra nem jó.
gyurica
2023. február 03. 11:07
Zselé a delegáció tiszteletére játszik egy darabot a zongorán! Haha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!