Amerikai lap: A közép-európai „pragmatikus blokk” nem vesz részt az Ukrajnában zajló proxy háborúban

2023. február 06. 08:35

A Zero Hedge szerint egyre több politikus ért egyet Orbán Viktor embargókkal kapcsolatos álláspontjával is.

2023. február 06. 08:35
null

A Zero Hedge oldalán megjelent véleménycikk felidézte a The New York Times elemzését, melyben elismerték, hogy

Ennek legutóbbi jele, hogy „megváltozott az Ukrajna végső győzelméről szóló hivatalos narratíva”. Egyre többször olvasni a nyugati médiaorgánumokban olyan politikusok véleményét, akik elítélik a háborút  – hívja fel a figyelmet a lap.

Közép-európai „pragmatikus blokk”

Ilyen többek között Zoran Milanovic horvát államfő, aki Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz hasonlóan azt igyekszik hangsúlyozni, hogy az oroszok elleni embargók „Európa objektív érdekei ellen valók”. Nem várható, hogy az EU egyes tagállamai ellenszegülnek a szankcióknak, így

– így tesz a közép-európai „pragmatikus blokk”, azaz Ausztria, Horvátország és Magyarország – írta a Zero Hedge.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

***

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. február 06. 16:48
Már az USA-ban is dr miniszterelnököt ajnározzák? Kedves libbcsikommcsik! Rossz hír ez nektek.
NERbot
2023. február 06. 11:27
Titokban Zelenszkij is egyetért Orbánnal. De nincs hozzá bátorsága, hogy békét kössön, ezért gyávaságból inkább tovább harcol az gyenge orosz hadsereg ellen.
Prohaszka Ferenc
2023. február 06. 11:00
A háború szétverte a jobb sorsra érdemes V4 szövetséget. Egy Osztrák - Magyar - Horvát tengely kínálja magát. (Ha lehetne bizni az osztrákokban, de sajnos nem lehet. A végén amikor mindent megkaptak amit akartak, elárulnak. 1100 éve folyamatosan ebből élnek. )
CirmoS
2023. február 06. 10:58
Egyre több politikus ért egyet Orbán Viktor embargókkal kapcsolatos álláspontjával is. Elkéstek! Ugyanis holnap kedd................ akkor pedig......... bukik....... Viccet félretéve meg a Sorosista- globalista cselédek így egy év után tökéletesen tisztában vannak vele, hogy brutális károkat okoztak már eddig is Európának, és azt is tudják, hogy Oroszországnak NEM! Dehát csicskák, nem állhatnak meg, a bűn a mocsok összeköti őket! Ráadásul Orbánnak igaza lett mindenben, a Soros csürhe azt akarja, hogy ez minél később legyen egyértelmű a világ számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!