Nógrádi György: Gyorstalpalón képezik ki a világ legmodernebb harckocsijára az ukrán személyzetet (VIDEÓ)

2023. február 03. 20:55

A biztonságpoliitkai szakértő szerint „ebből túl sok jó nem sülhet ki”.

2023. február 03. 20:55
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a Hír TV Napindító című műsorának vendége. A beszélgetés során Árendás Péter műsorvezető felidézte, hogy „sokan mondják azt, hogy a sztálingrádi csata az európai harcteret illetően megfordította a második világháború menetét. Ennek volt a nyolcvanadik évfordulója. Ennek alkalmából tartott egy beszédet Vlagyimir Putyin. Mit tart Ön fontosnak az elmondottakból” – tette fel a kérdést Nógrádi Györgynek.

A szakértő erre azt válaszolta, hogy a beszédben elhangzott, hogy „újra német keresztes harckocsik vannak Oroszországban”. Ennek kapcsán Nógrádi megjegyezte, hogy a mostani és a hitleri Németországot nem lehet összehasonlítani. Majd azzal folytatta, hogy az, hogy

Ezt követően kijelentette, hogy „Putyin beszéde érdekes volt, de sok propagandát tartalmazott. Nagyon kár, hogy napi propagandát tett bele. Ha nem ezt tette volna, akkor sokkal hatásosabb lett volna külföldön” – hívta fel a figyelmet Nógrádi György.

A műsorban azzal is foglalkoztak, hogy felvetődött, hogy „óriási káoszhoz vezethet a nyugati tankok bevetése a harctéren. ezeket nemcsa vezetni kell tudni, hanem karban is kell tartani”

Erre a szakértő azt reagálta, hogy egy „gyorstalpalón képezik ki a világ legmodernebb harckocsijára az ukrán személyzetet. Ebből túl sok jó nem sülhet ki”.

A teljes műsort alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2023. február 04. 10:04
Gyurka szarértő, nagyon jól tudja,hogy a nyugatiak nem adnának képzetlen katonák kezébe a világ legmodernebb ,legdrágább fegyvereiből. Két lehetőség van. Valószínűleg már hónapok , évek óta folyik az ukránok kiképzése . Esetleg jól képzett nyugati zsoldosok fogják használni. Gyurka szarértő nem hülye benneteket akar átbaszni.
mitfizetsky
2023. február 04. 09:42
Haknikiraly ismet fellépett.
egon samu
2023. február 04. 09:25
Na ja, a Leopard-1-et modernnek nevezni kissé túlzás. Ezt a harci szekeret már negyven éve kivonták a forgalomból. Ha még nem ette meg a rozsda, jó lesz kamu ajándéknak az ukrán roncstemetöbe. Hogy Leo-2-t tényleg szállítanak-e a zongoristának, az még kérdés marad. Egy 70 tonnás monstrum érzékeny elektronikával nem a legmegbízhatóbb szerkezet, amire én az életemet tenném fel. De legalább elkezdödött a, amit összeesküvés elmélkedök kezdettöl fogva hiányoltak: az USA és az oroszok beszélnek a fegyverszünet/béke lehetöségeiröl. Zelenszkij nélkül, ahogy az illik.
counter-revolution
2023. február 04. 09:18
Ja, legmodernebb... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!