Osztrák államfő: Zelenszkijjel közösen az európai értékeket védjük

2023. február 01. 15:09

Alexander Van der Bellen egyben bejelentette: országa generátorokat adományoz Ukrajnának.

2023. február 01. 15:09
null

Kijevbe látogatott Alexander Van der Bellen osztrák államfő, aki a Twitteren közzétett videoüzenetében bejelentette, hogy Ausztria generátorokat adományoz Ukrajnának. „Ausztria katonailag semleges, de mi semmiképpen sem vagyunk semlegesek a hozzáállásunkban. Az ukrán nők és férfiak a hazájukért és gyermekeik jövőjéért küzdenek. Mi pedig ebben segítjük őket” – hangoztatta az osztrák elnök.  

Zelenszkij elnökkel és Ukrajna bátor embereivel együtt védjük az európai értékeket” – fűzte hozzá Twitter-bejegyzésében Van der Bellen.

Nyitókép: AFP

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2023. február 02. 14:19
egész addig mig mások hallnak meg!
Vakfolt
2023. február 02. 12:49
"Osztrák államfő: Zelenszkijjel közösen az európai értékeket védjük" Ez mondjuk pontos, ugyanannyi európai értéket védtek mindketten, és ennek a mennyisége zéró.
Carcess
2023. február 02. 07:47
azt látom ezek a védett "értékek" : kisebbség üldöztetése, politikai egyeduralom, hazaárulás, népirtás bocs de nálam az Isten, haza, család, esélyegyenlőség ..... előrébb van mint a ti alajas értékeitek
-Zsolt-
2023. február 02. 04:42
Van még egyáltalán olyan ország Európában, akit nem utáltok? 🤣🤣🤣 Ha mindenki szembejön az autópályán, nem kellene elkezdeni gondolkodni, hogy esetleg ti mentek rossz irányba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!