Gyerekmentes városrészre vágyik egy ausztrál influenszer, Hont András a temetőbe küldte

2023. február 02. 19:04

Más felhasználók azt javasolták neki, hogy költözzön az Antarktiszra vagy egy nyugdíjasotthonba.

2023. február 02. 19:04
null

Baby Soja, egy felkapott ausztrál TikTokker nemrég arról kérdezte meg követőit, hogy mit szólnának hozzá, ha Melbourne-ben létrehoznának egy gyerekmentes felnőttövezetet.

Felvetését azzal indokolta, hogy

A soybabie néven posztoló fiatal elmesélt egy konkrét esetet is. Elmondása szerint legutóbb az uszodát sem tudta rendesen használni, mivel a a legkisebbek – a két gyerekmedence ellenére –  az úszósávban ugráltak a vízbe.

Majd ezután hozakodott elő felvetésével, mely szerint úgy érzi, „hogy az olyan ördögi embereknek, mint én, akik utálják a gyerekeket, lehetne egy saját külvárosi részünk, ahol zavartalanul és csendben ellehetnénk.”

A videó alatti megnyilvánulásokból kiderült, hogy a lány szavai eléggé megosztották a követőit: néhányan azt javasolták neki, költözzön nyugdíjasotthonba vagy az Antarktiszra. De egyeseknek – közük több szülőnek is – szimpatikus volt a felvetés, mert úgy vélték, időnként lenne hova menniük az állandó gyerekzsivajból.

Soybabie videóját alább tekinthetik meg:

@soybabie__ I know im evil but theyre SO loud please i want peace and quiet are there adults only pools in melbourne?? #fyp #kidfree #childfree ♬ original sound - Baby Soja

„A temetőt tudnám javasolni”

Hont András magyar publicista is reagált a hírre közösségi oldalán. A cikkhez csak annyit írt:

A vonatkozó bejegyzést alentebb olvasható:

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak szólok
2023. február 03. 19:14
Hont egy eléggé kétszínű figura, de van esze.
dragstar
2023. február 03. 08:12
Előre sejtettem hogy nőről van szó,most már itt tartunk
kaltran
2023. február 03. 07:26
Én Ronald Reagan örökzöld parafrázisával élnék: Megfigyeltem, hogy Szója bébi is megszületett valahogy.
zsolti123
2023. február 03. 02:05
A kedves, gyermekszerető hölgynek ezt ajánlanám: POFONCSATA HELYETT EGYMÁS FENEKÉT VERTÉK VÉRESRE A DÖGÖS MODELLEK - VIDEÓ https://www.origo.hu/sport/laza/20230202-pofonosztas-fenekre-csapkodas-verseny-video-booty-slapping-championship.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!