Blinken: Nem fogunk hezitálni, hogy lecsapjunk Kínára, ha megsértik a szankciókat

2023. február 28. 18:14

Az amerikai külügyminiszter megismételte a Biden-kormányzat aggodalmát amiatt, hogy Kína  segítséget kíván nyújtani Oroszországnak az ukrajnai háborúhoz.

2023. február 28. 18:14
null

Antony Blinken amerikai külügyminiszter újból kifejezte a Biden-kormányzat aggodalmát amiatt, hogy Kína  segítséget kíván nyújtani Oroszországnak az ukrajnai háborúban – számolt be a Guardian

A kazahsztáni fővárosban, Asztanában a vezetőkkel folytatott megbeszélése után Blinken figyelmeztetett, hogy Pekingnek következményekkel kell szembenéznie, ha ilyen módon kívánja támogatni Oroszországot.

„Ez a helyzet nem lesz könnyű” – fogalmazott Blinken.

Hozzátette: „Nem fogunk habozni, hogy például célba vegyük azokat a kínai vállalatokat vagy személyeket, amelyek megsértik a szankcióinkat, vagy más módon részt vesznek az orosz háborús erőfeszítések támogatásában”.

 

***

Nyitókép: 

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hazafi575
2023. március 01. 17:03
Na azért nem olyan forrón eszik a kását.
ringwoodite
2023. március 01. 15:23
Rohama van a Pislogi Antoninak... Menj el szemeszetre Pislogo Antoni hogy jobban lásd a lehetosegeidet...
Vasgyari Tibi
2023. március 01. 11:57
Ez az USA mar nem az az USA, ezeket csak a szivárványos mozgalom érdekli.
Wezuv
2023. március 01. 11:36
Az a baj, hogy a Kínaiak beleköpnek az amcsik tervébe, miszerint a rettentő mértékű adóságukat valahogy el kellene mosni, többek között fegyverszállítmányokkal és mindenki más tönkretételével. Ezért ültettek az EU vezetésébe téglákat, ezért ment a civil szervezetek hálózatosítása. És most a Kínaiak egyszer csak fityiszt mutatnak! NA ez kurva nagy baj nekik!!! Rohadna meg minden másokon élősködő amcsi vezető és háttérhatalmi patkány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!