„Ez a bohóc már nem vicces, mikor dobja ki a Néppárt?” – írta Verhofstadt a korábbi olasz miniszterelnökről

2023. február 13. 18:46

A liberális EP-képviselő nem kímélte Silvio Berlusconit.

2023. február 13. 18:46
null

Guy Verhofstadt liberális EP-képviselő a Twitteren jelentkezett be, és illette kritikával Silvio Berlusconi olasz politikust. Egyenesen odáig ment, hogy lebohócozta a korábbi olasz miniszterelnököt. 

„Ez a bohóc már nem vicces… folyamatosan, aktívan aláássa Ukrajnát… és Európát.

fogalmazott.

 

***

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. február 15. 17:26
Ezt a mondatot reggel a tükörbe nézve sokáig gyakorolta és egészen bele élte magát a látványba...........
Esvány
2023. február 14. 12:56
A Soros-csicsk hülyelibsi bohócnak mi köze hozzá, hogy ki van a Néppártban és ki nem?
bf109g6
2023. február 14. 10:57
Kibújik a régi, gyarmatosító mentalitás a "demokratikus" (=korrupt bolsevik) nyugati politikusokból. Tökmindegy, német, belga, holland, brit, ezeknek a világ többi része ugyanúgy gyarmat. Mi is. És az olaszok is, végtére azok csak másodlagosak a nagy unióban, mindigis azok voltak. Nem volt nekik távol-keleti gyarmatuk, nem irtottak ki komplett népeket olyan sikerrel, mint a hollandok pl., nem raboltak le földrészeket, nem dolgoztattak milliókat kuliként halálra, szóval bénák. Azt azért ne feledjük, a fejlett, gazdag, nyugati "demokráciák" pénze milliók halálából, a természet jóvátehetetlen pusztításából és rablásból van. Szóval mikor itt ágálnak sokan, miért nem élünk mi is olyan színvonalon, a korrekt válasz: mert nem vagyunk tömeggyilkos harácsolók. Amit mi elértünk, azt a magunk erejéből tettük, mindig. Nem kellett hozzá országnyi szigeteket felégetni, hogy a kormos földön halálra dolgoztatott kulik gumicserjéket palántázzanak.
csjanos
2023. február 14. 10:28
....ez hülye...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!