Kedden hajnalban újabb földrengés volt Törökországban

2023. február 07. 06:30

Az ország középső részén mértek egy 5,6-os erősségű utórengést.

2023. február 07. 06:30
null

A legfrissebb adatok szerint átléptem a négyezret a hétfői sorozatos földrengés halálos áldozatainak száma a két leginkább érintett országban, Törökországban és Szíriában. Törökországban és Szíriában átlépte a négyezret a hétfői földrengés halálos áldozatainak száma; Törökországban a katasztrófavédelem (AFAD) 2921 halottról számolt be, Szíriában pedig legkevesebb 1444 ember vesztette életét.

Az AFAD tájékoztatása szerint Törökországban 4758 összedőlt épületből csaknem 8000 túlélőt mentettek ki. Közben kedd hajnalban

az Európai Mediterrán Szeizmológiai Központ szerint újabb, 5,6-os erősségű földrengés volt Törökország középső részén.

A jelentések szerint a kedd hajnali rengés epicentruma két kilométer mélyen volt Golbasi közelében. A rengést magyar idő szerint 13 perccel hajnali négy után észlelték.  

Nyitókép: Esber Ayaydin / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. február 07. 07:51
Miért nem elég Földünknek az ismétlődő természeti katasztrófák? -melyet még tetézünk, természeti katasztrófával felérő munkahibákkal, (Pl. Csernobil, Fukusima), vagy a kevésbé látványos termőföld kimerítésékkel, az el-sivatagossággal, "le nem bomló" műanyagokkal, stb. stb.., végtelen sorban sorolható... Mindez nem elég az emberiségnek, saját bajunkat pusztító háborúkkal is tetézzük! Mindez felveti a kérdést: Méltó, jó gazdája, kezelője van e Földünknek, Világunknak? -avagy a zsidóság megérett a leváltásra, a zsidó vezetés leváltására? Vélhetőleg mindenki belátja Földünk pocsékul van vezetve! A kijátszás, a megosztás, a szembefordítás, a polarizálás eszement politikája, esztelensége, elvezetett az önpusztitás szakadékának szélére..! Jó lenne, lehetne, ha beérnénk a munka-hibákkal, az elkerülhetetlen természeti katasztrófákkal.., melyek önmagukban is pusztító erejűek..!
-Zsolt-
2023. február 07. 07:35
Összedől az illiberális kártyavár. Erősebb épületek kellettek volna, Erdogan!
szodabár
2023. február 07. 07:20
Most nincs willkommen? Csak csónakázástatásban vagytok jók libshitek? Helyben nem tudtok segíteni? Hol van a Taszfasz meg a sok emberbarát NGO?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!