Nem találja elég erősnek az uniós szankcióterveket Kuleba

2023. február 01. 13:41

„Az EU-nak érveket kell találnia, hogy Magyarország csatlakozzon az erős 10. szankciócsomaghoz” – fogalmazott az ukrán külügyminiszter.

2023. február 01. 13:41
null

Az Európai Unió a 10. szankciós csomagon dolgozik Oroszország ellen. Egyelőre azonban a korlátozási tervezetek nem elég erősek – mondta Dmitro Kuleba, külügyminiszter egy január 31-i, keddi tájékoztatón. Elmondta, hogy a szankciók témája az e heti Ukrajna-EU csúcstalálkozó egyik fő témája lesz – tájékoztatott a hírről kedden a Korrespondent.

„Most minden tagállammal együtt dolgozunk annak biztosításán, hogy a

Vagyis szankciókat az orosz hadigépezet és gazdaság minden kulcsfontosságú ágazata ellen” – nyilatkozta Kuleba.

Ugyanakkor elismerte, hogy az EU szankciócsomag tervezete még nem elég erős. „Jelenleg az uniós szintű munkában azt látom, hogy a tizedik csomag tervezete nem elég erős. De még mindig van idő arra, hogy megerősítsük, hogy erősebbé tegyük. Azt hiszem, meg fogjuk kapni a kívánt eredményt” – mondta a külügyminiszter.

– foglalta össze az ukrán külügyminiszter.

***

Nyitókép: MTI/AP/Olivier Matthys

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Langyos hurkazsír
2023. február 02. 20:05
Sem a családom,sem én NEM vagyunk hajlandóak egy ótvaros antiszemita országért vállalni az újabb szankciókat.Egyétek meg amit főztetek,banderista mocskok.
Takagi
2023. február 01. 18:40
Igyál hypot kulabá. Unalmas és szánalmas vagy.
edico
2023. február 01. 17:43
Kula bá, te miért nem a harcmezőn osztod az észt?
Hangillat
2023. február 01. 17:38
Egyrészt érthető, mert a hazáját képviseli-sajátosan, másrészt idiótizmusuk révén már a háború előtt keresték a bajt: nyelvtörvények, nacionalizmusok, terrortámadások Kárpátalján is; az oroszokra hivatkoztak, főleg ellenük találták ki ezeket, ezért kacsintsunk vissza és tűrjünk. Ezért idióták, kiprovokálták az OF. háborúját. Az angol-francia imperializmus szította az oláhokat ellenünk már jóval 1914 előtt, hatan kiagyalhatták chicagoi bázissal Csehszlovákiát, a franciák kijelenthették csak magyar elnyomó urak vannak, magyar nép nincs viszont vannak elnyomott nemzetiségek. A pozsonyi csatától az Erdélybe beengedett bojárok, szerbek Szentendrén, az orosz pogromok elől menekülő zsidók, vallástörvény, polgárjogö, majd előre ugorva az erdélyi falurombolás, Temesvár, a forradalom bemutatandó hogyan lehet rosszul járni. Az új 'nacionalizmus' a brüsszeli birodalmi denacionalizálás, migráns -erőltetés., gender, LMBTQ +, woke stb. A nyomort hozó szankciók, az európai fiatalok borúlátása, közös összeurópai gondolkodást, fellépést kíván. Ukrajna példát követhet, rossz mintát mutat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!