Blinken és kínai kollégája először találkozott szemtől szemben a kémballon lelövése óta

2023. február 19. 18:16

Blinken beszélt az Egyesült Államok szuverenitásának és a nemzetközi jognak az elfogadhatatlan megsértéséről.

2023. február 19. 18:16
null

Antony Blinken amerikai külügyminiszter szombaton találkozott Wang Yi kínai külügyérrel, ez volt az első szemtől szembeni találkozó magas rangú amerikai és kínai tisztviselők között azóta, hogy az amerikai hadsereg a hónap elején lelőtt

egy feltételezett kínai megfigyelő ballont.

A müncheni biztonsági konferencia alkalmával tartott találkozón Blinken beszélt az Egyesült Államok szuverenitásának és a nemzetközi jognak az elfogadhatatlan megsértéséről, és azt mondta, hogy az olyan incidensek, mint a megfigyelő ballon, amely napokig lebegett az amerikai légtér felett, mielőtt az USA lelőtte Dél-Karolina partjainál, soha többé nem fordulhatnak elő. 

Nyitókép: Josh Edelson / POOL / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. február 20. 08:29
Orbán Viktor miniszterelnök úr is találkozott Vang Ji mesterrel. A miénk ezerszer értékesebb találkozó!
Málaga21
2023. február 19. 20:04
Van arc a jenkiknél, meg bőr is.
nuknuk
2023. február 19. 19:25
Mocskos USA.
MZXX
2023. február 19. 19:18
Blinken, Biden, Pelosi és Nuland a legkártékonyabb emberek jelenleg. Blinken a kegközvetlenebb bizalmi emberük az USA-t birtoklóknak. Elég a tekintetét megnézni. A szem a lélek tükre. Ott lelket nem látsz, én a pokol kapuját látom a szemében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!