Kaszával támadt a toborzótisztre egy férfi Ukrajnában

2023. január 25. 12:43

Érdekes jelenetek zajlanak az ukrán sorozások során.

2023. január 25. 12:43
null

„Kaszával támadt rá a toborzóiroda egyik munkatársára egy férfi a nyugat-ukrajnai Rivne megyében, miután az illetékes katonai behívóval állított be egy hadköteles otthonába” – írja az Index a Goloskarpat tudósítása alapján.

Hozzátették: mindez még 2022 őszén történt. A toborzótiszt behívó kézbesítése miatt kereste fel a férfit, aki akkor nem volt otthon, írják. A keresett hadköteles

egyik férfi családtagja felkapott egy kaszát az egyenruhás láttán,

azzal ment neki a toborzótisztnek: a tiszt erre három figyelmeztető lövést adott le. A támadó azzal védekezett a bíróságon, hogy engedélye nélkül hatoltak be házának udvarára, írják.

A bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy a férfi megbánta tettét: végül három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTI/AP/Szergej Gric

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2023. január 27. 05:38
" Dózsa György unokája vagyok "
HunCsz
2023. január 26. 00:28
Szerencsétlen ember nem akar széttépett hulla lenni a BlackRock oltárán. Ócska nácik kiirtjátok az utolsó egyszerű szláv embert ebbe az europai szomáliába. Na ezeknek ez az igazi arcuk kedves liberális nyomorultak.
5m007h 0p3ra70r
2023. január 26. 00:13
Ez egy álhír. Mint azt mindenki nagyon jól tudja a hős honvédő ukránok önként kérik hogy a vérüket adhassák imádott hazájukért. Szarva ugráni! Vagy micsoda.
monuskaroly
2023. január 25. 20:38
Halálra ítélték!!! Mert mennie kell a keleti frontra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!