Retró filmmé alakította a Family Guyt a mesterséges intelligencia

2023. január 20. 19:21

Nyolcvanas évekbeli sitcommá varázsolták a rajzfilmes komédiasorozatot.

2023. január 20. 19:21
null

Az Unilad beszámol arról: egy AI-művész – egy a most nyiladozó mesterséges intelligencia vizuális lehetőségeivel kísérletező alkotó – saját változatot készített a közismert, kilencvenes évek vége óta futó Family Guy rajzfilmsorozathoz.

A Lyrical Realms nevű YouTube-csatornán megjelent eredmény egy nyomasztóan retró, nyolcvanas évek hangulatú, a rajzfilmkaraktereket bizarr módon valósághűen bemutató intró lett.

Ismerjék meg Peter Griffin, Lois, Meg, Chris, Brian, Stewie, no és persze Cleveland, Joe és Quagmire alteregóit!

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2023. január 21. 08:42
Hihetetlen mennyire képesek nyafogni a ludditák az AI miatt. Sikerült közös platformra jutni a lámpagyújtogatókkal, lovászinasokkal és üstfoltozókkal, gratulálok
Jacques Foche
2023. január 20. 21:23
Az eredetiben is hat-hét ujja van a szereplőknek?
kirishitan
2023. január 20. 20:44
It seems today, that all we see is violence and movies and sex on TV. But where have gone all those old fashioned values, on which we used to rely?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!