Szerdán bejelenthet valamit Putyin – az amerikaiknak és az ukránoknak van egy tippjük

2023. január 18. 07:19

A nap folyamán Szentpéterváron szónokol majd az orosz elnök.

2023. január 18. 07:19
null

Vlagyimir Putyin január 18-án beszédet mond Szentpéterváron – közölte az orosz elnök szóvivője, Dmitrij Peszkov.

A washingtoni Hadtudományi Intézet (ISW) szerint Putyin akár egy második mozgósítási hullámot is bejelenthet. Az ukránok hírszerzése korábban már utalt arra, hogy Oroszország újabb 500 ezer sorköteles katonát hívhat be, hogy elérje céljait a háborúban.

Múlt heti hír, hogy egyes beszámolók szerint a szeptemberi részleges mozgósítás beosztottjainak egy része már a fronton van.

Nyitókép: Fotó: Alexei Druzhinin / Sputnik / Sputnik via AFP

***

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eljolesz
2023. január 20. 18:33
"A washingtoni Hadtudományi Intézet (ISW) szerint Putyin akár egy második mozgósítási hullámot is bejelenthet." Na, ez is bejött. Ja, nem. Semmi gond, a propagandát toljuk tovább!
Csillagrombolo
2023. január 18. 17:49
Az oroszok nem hinném, hogy feladják...persze mindenből kifogytak...ja nem....jééé most néztük meg a raktárban van még pár ezer darab nukleáris töltet, és 1580 telepített azonnal bevethető töltet :P
Elmekortan
2023. január 18. 13:27
Mivel trükközik itt a Gréczi? Népszabis reklámokat szór ide. Jó hogy nem a farkát.
kiss.istvan770
2023. január 18. 12:40
Már a cím is szamárság. Oroszország és az Egyesült államok politikai és katonai vezetése folyamatos kapcsolatban van, nincs szükségük tippelésre. Putyin megbízottai már letárgyalták amit be fog jelenteni, csak a média, a világ egyszerű polgárai és a pöcszongorista ripacs számára lehet újdonság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!