Béranya hordhatta ki Paris Hilton most született gyermekét

2023. január 25. 14:57

A viharos magánéletű híresség babakézfotóval jelenkezett be az Instagramon.

2023. január 25. 14:57
null

A People magazin arról ír, hogy viharos magánéletéről ismert Paris Hilton az Instagramon egy babakézfotóval jelentette be, hogy gyermeke született. A lap szerint Hiltonék kisfiát béranya hordhatta ki.

és nagyon boldog vagyok, hogy Carterrel egymásra találtunk” – mondta a szállodalánc 41 éves örököse a People-nak. „Izgatottak vagyunk, hogy családot alapíthatunk, tele van a szívünk szeretettel a fiunk felé” – idézte a lap Hiltont.

Hilton igazi ismeretségre saját „érdemei” révén tett szert a The Simple Life című valóságshow-val, írják, de sokat hozzátett ehhez a szexvideója is. Hilton a popzenébe is belekóstolt, de leginkább botrányai és párkapcsolatai miatt „futott be.” A híresség hadjáratot indított a gyerekek fizikai és mentális bántalmazása ellen, saját szexuális zaklatásának történetét is megosztotta a nyilvánossággal.

Fotó: MTI/EPA/Julien Warnand

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NiewiederGyurcsány
2023. január 26. 10:15
Bazd+, attól még nem leszel anya, hogy a gyereket egy béranya hozza a világra, éppen ellenkezőleg, csak egy hülye lotyó vagy, aki azt sem tudja milyen megszülni egy gyereket!
balbako_
2023. január 26. 07:05
Emberkereskedelem. Fasza!
AKissLaci
2023. január 25. 19:36
Szép új világ. Őt basszák mint a tököt, más meg ellik.
nemecsekerno_007
2023. január 25. 17:00
Ukrán béranyák, SZEVASZTOK!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!