Az ukránok szerint az oroszok menekülni fognak, a Krímet is otthagyhatják

2023. január 09. 07:06

Mihajlo Podoliak szerint a Krím felszabadítása csak idő kérdése.

2023. január 09. 07:06
null

Oroszország már készen áll arra, hogy elmeneküljön a Krímből – vélekedik Mihajlo Podoljak, az ukrán elnök tanácsadója, aki az Index cikke szerint azt sugallta, hogy miután a Krím ellen támadást indít az ukrán hadsereg, az orosz erők menekülni kezdenek a félszigetről.

„Ha Oroszországról beszélünk, ez egy olyan falka, amely nagy számban támad. Ha egyedül vagy, veszíthetsz. És nem vagyunk egyedül. És a falka nagyon gyorsan rájön, hogy egy vadász érkezett, aki nagyon gyorsan meg tudja tizedelni a falkát.

 – vélekedett a politikus. 

Podoliak szerint a Krím felszabadítása csak idő kérdése. Zelenszkij bizalmasa leszögezte, el kell érni, hogy a háború véget érjen. Úgy látja, hogy Oroszország már készen áll a menekülésre. 

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. január 09. 16:56
Mihajlo? A meztelen csiga is hajló.
roughneck
2023. január 09. 14:31
Na, Podoljak bebi, ezzel a kenyeado gazdaidat hulyitsd, ok vevok ra... Lattunk mi mar olyat, hogy azz oroszok mast sem csinaltak, csak menekultek '41 nyaratol a '43- as feruari Sztalingradig. Aztan nezd meg, milett utana a vilagbol! Ostoba vagy, baszd meg! Ezzel a dumaval a Bidet meg az okos nepet megetetheted, de mast nem... :-))
Frutti
2023. január 09. 12:31
békét
Wolfram004
2023. január 09. 12:04
"Az ukránok szerint az oroszok menekülni fognak, a Krímet is otthagyhatják" - Szerintem meg van Mikulás. Sajnálom szerencsétlen ukikat :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!