Zelenszkij: Oroszország retteg

2023. január 02. 07:31

Az ukrán elnök továbbra is magabiztos és erős jelzőket használ.

2023. január 02. 07:31
null

Az ukrán elnök szerint Oroszország retteg és attól fél, hogy elveszíti „az ukrán nép és az ukrán állam ellen vívott háborút” – erről beszélt Volodimir Zelenszkij vasárnapi esti videóüzenetében.

Hozzátette: „Jogosan félnek, hiszen veszíteni fognak.

Mi együtt vagyunk, ők rettegnek. Nem veszik el a függetlenségünket. Nem adunk fel semmit” – mondta el a magabiztos ukrán elnök Telegram-csatornáján közzétett videójában. Zelenszkij úgy véli, nagyon fontos, hogy az ukránok feltöltötték a belső energiáikat szilveszterkor.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal /  Anadolu Agency / AFP

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lyon
2023. január 02. 19:06
Szépet álmodott a .elenskij..... Csak felébred egyszer.....
Innogreen23
2023. január 02. 17:48
Idióta baromarcú proli faszok álmodjatok.
Innogreen23
2023. január 02. 17:47
Suegény szegény oroszok. Állítólag az ukránok már a vörös téren vannak. Meg Putyin rákos is. Meg rakétájuk sincs, meg harckocsijuk sincs a ruszkiknak. Ja és ha véletlenül mégis van, akkor az egy szar. Szerintem még ma éjjel megadják magukat a hoholoknak. Akik ha hazaérnek Moszkvából, utána két óra alatt a balatonnál lesznek. Bizony, bizony. Ez így lesz. Hmmmmmm.........
formaegy
2023. január 02. 13:21
Ennyi a hollywoodi forgatókönyv rád eső szerepe? - "Oroszország retteg" Te sem leszel már a gyilkos USA új államának kormányzója.))))))))))) Arra jó vagy, hogy legyilkoltasd az ártatlan ukrán embereket, és tálcán kínálva add el a földjüket rohadt büdös gyilkos alvilági náci! Ne keseredj, a pöcsödet még mutogathatod, hogy a gyilkos amcsik szórakozzanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!